1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580586 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2172709

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Olle: Det kan se helt annorlunda ut på söndag eller matchen efter det. Aik passar oss dåligt och när vi dessutom får nerver blir det inte lätt. Vi har kvalitet som snart kommer att synas igen det är jag säker på Däremot ska man nog fundera en extra gång hur man formerar kedjorna. Vet inte om Lodin med Dahlen blev så lyckat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Pjuh. Uttrycket "komma undan med blotta förskräckelsen" har sällan varit mer passande. Det är blyklubbor och motsolsslipade skridskor där ute.

Tjatar om Jonte, men något är fel. Antingen något fysiskt (skada) eller mentalt (problem att hantera pressen). Hoppas nästan på det förstnämnda, annars är han nog i ett riktigt bekymmersamt läge vad gäller den fortsatta karriären. Men: oavsett innebär hans nuvarande spel att Timrå saknar såväl en producerande 1a-femma som en härförarande kapten just nu. Fortsätter det så skulle jag tro att Timrås chanser att gå upp minskar med 50%.

Tack som fan till JJ för en helgjuten och sjukt stabil insats! Precis det som var absolut nödvändigt en sån här kväll. Nu hoppas vi på bättre hjälp från dina utespelare på söndag.

Fy faen. Vem var det som "längtade efter slutspel"? Klart överskattad företeelse. Ge mig serielunk och myshockey istället.

Hockey är en frustrerande sport!
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Zäta75: Nej Dahlén och Lodin blev ingen lyckad kombination. Tror inte ens dom slog ett pass till varandra. Lodin är ett lok som kan driva mycket på egen hand. Dahlén driver ingenting just nu för tillfället och är extremt beroende av sin omgivning. Ska man laborera om lite till inför söndag? absolut, kan ju inte bli sämre spelmässigt direkt.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Zäta75: sorry men det där är helt enkelt inte sant. Det finns INGET lag som passar oss så bra som AIK, vi har haft en sån förkrossande dominans mot det här skitlaget hela säsongen. Den här skiten är helt och hållet på ledarstaben, laget faller ihop fullständigt när vi ska vara som bäst.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Starkt försvarsspel i sista...
de vi gör bra..håller dom på utsidan
bäst i dag... jakob johansson
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
A-ha .... ?
60:00 20 min TIK 29. Madsen, Morten Game Misconduct
(60:00 - 60:00)
Låst ämne