1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

537672 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2172749

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Pjuh. Uttrycket "komma undan med blotta förskräckelsen" har sällan varit mer passande. Det är blyklubbor och motsolsslipade skridskor där ute.

Tjatar om Jonte, men något är fel. Antingen något fysiskt (skada) eller mentalt (problem att hantera pressen). Hoppas nästan på det förstnämnda, annars är han nog i ett riktigt bekymmersamt läge vad gäller den fortsatta karriären. Men: oavsett innebär hans nuvarande spel att Timrå saknar såväl en producerande 1a-femma som en härförarande kapten just nu. Fortsätter det så skulle jag tro att Timrås chanser att gå upp minskar med 50%.

Tack som fan till JJ för en helgjuten och sjukt stabil insats! Precis det som var absolut nödvändigt en sån här kväll. Nu hoppas vi på bättre hjälp från dina utespelare på söndag.

Fy faen. Vem var det som "längtade efter slutspel"? Klart överskattad företeelse. Ge mig serielunk och myshockey istället.

Hockey är en frustrerande sport!
+16
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Bragd-Birger: Har hört rykten om att Dahlen är väldigt bestämmande och har stort inflytande på hur 5:orna ska se ut och att det är lite turbulens inom laget angående detta. Har ingen aning om att det är sant men tydligt är ju att spelet inte funkar som det ska göra.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Bragd-Birger: Tycker det är starkt att vi klarar av 5 utvisningar med en bra defensiv och bra målvaktsspel. Problemet ligger mer i offensiven där i stort sett ingenting fungerar i två matcher i rad nu. Skönt i alla fall att ha Lodin som levererar då det behövs.
+8
Låst ämne