1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581570 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2174224

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
sargad: Ja, men med tanke på hur det ser ut på isen så var/är all oro befogad.
Vi stal denna kvartsfinal mot ett AIK som var bättre än oss.
Nu måste vi hitta knappen...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Men hörrni, nu mår man! Så högt som man skrek i sudden har det nog inte skrikits sen...tja, på jävligt länge. Snacka om clutch-performance av PW!

Trodde inte på det här för ett ögonblick inför 3e. Timrå såg livrädda ut. Kändes som att AIK kom till avslut i vartenda anfall, medan Timrå mest ägnade sig åt långsamt spel efter sargerna. Men så får Jonte sig en indianare, och där och då vänder det. Hoppas verkligen att Jontes 3e period och 6 dagars vila får effekt. Vi behöver honom i toppslag om vi ska greja en semi.

Och: fet respekt till AIK. Trodde dom var helt över efter första ronden, men dom lyckades hitta spelnycklarna och energin för att vrida tillbaka momentumet i den här serien. Några procent i marginalerna, så...hade dom suttit med segergarrarna i omklädningsrummet nu. Hatten av!

Nu hoppas vi att den här genomköraren får en positiv effekt på fortsättningen. Var det någon timråit som trodde att vägen till SHL var som omgång 27 i grundserien bör denne ha fått sig en reality-check nu. Det här är krig, nerver och svettigast-tröja-vinner.

Pjuh! Helt tom på känslor. Vilken pärs det varit sen i onsdags. Och nu är matchseriejäveln plötsligt över. Fy helvete så skönt att vi slipper en game 5 på tisdag. Tack PW för det!

Dags för laget att samla ihop sig och bli redo för en ny omgång. Freddan bör också ta sig en funderare på hur det ska matchas. Lodin med Lundin-Dahlén vete faen. Han bör nog återföras med Olofsson. Finns det något bättre alternativ än Lööke egentligen? Kanske en mer gnuggande spelare med poängpotential såsom Wall-E?
Något för Freddanz att fnula på.
Tyckte iaf att Hartmann tog några - små - kliv framåt ikväll. Lite mer synlig offensivt, mer osynlig i utvisningsbåset. Explodera gärna i semin, det behöver vi.

Blomman och Liljevall är dock otäckt bleka. Trodde att dom skulle komma mer till sin rätt i slutspelet, men...nä. Det händer inte särskilt mycket. Tyvärr.

Annars, så...kan vi bara konstatera det vi - innerst inne - vetat hela tiden:

Hockey ÄR en underbar sport!!!1
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
kulltorp: Det måste hittas en nyckel mot tajta lag. Blir det Västervik kommer det inte vara lättare att göra mål känns det som.
Låst ämne