1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2175912

Sv: Apropå nånting...
sargad: Ni borde fokusera mer på att ni ska spela semi snart, förstår inte varför Modo skall vara det stora samtalsämnet här inne? Det här är väl liksom det längsta TIK har gått i ett slutspel någonsin!? Men det är klart.....Modo är och kommer alltid att vara den finaste klubben i Sverige och det ständiga samtalsämnet runtom i Hockeysverige så förstår att det är svårt för er att inte glida in på ämnet Modo så det är fullt förståeligt! Lycka till i semin mot Karlin 😊
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Donald: Timrå IK har spelat till sig SM-brons och SM-silver, men detta ägde rum när man fortfarande spelade seriespel om medaljerna, under första halvan av 70-talet. 1971/72 blev det brons efter Brynäs och Leksand. 1973/74 kom man på andra plats och tog silvret bakom Leksand.

I playoff har Timrå kommit som längst till semi några ggr och till kvartsfinal vid ett flertal tillfällen. Så helt ovana spel i playoff är man nu inte. Nu var detta mer än tio år sedan och jag är dåligt insatt i slutspelsvanan hos våra SHL- vana rekryter idag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: När jag tänker på Modo så tänker jag på filmen:
The abyss.
När man kommer längst ner i den mörkaste och kallaste av avgrunder, då hittar man modo hockey. Den kanske mest överskattade idrottsföringen i modern tid. Rikast i allsvenskan, men snart i div 1. Least buck for the money, so to speak.
Klart vi pratar om er...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Jaja loppmarknaden är öppen nu om ni vill finna nya lagdelar och annat till lage?
Vi vill ju bara hjälpa er så ni slipp lira i Div 1 22/23!👍
Broderligt du vet!😉
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Gäsp...ni Modoiter måste vara väldigt småk#kade som vill påstå att ni är Sveriges,,jaa världens största klubb..jämt och ständigt.! Nu är det faktiskt så här att gamla meriter kan man inte leva på. IK Göta med 9 Guld samt Hammarby IF med 8 guld. Och vart är dom lagen idag.? magkänslan säger att Modo kommer få det väldigt tufft många år framöver. Om ni ens kommer upp igen. Med det säger jag inte att Timrå sitter säkert, men vi har åtminstone en nykter syn på verkligheten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Jag tycker du kan hålla dina synpunkter på er sida, här diskuterar vi exakt det vi vill
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Nu har du faktiskt fel i flera påståenden. 🤡
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Hela Sverige skrattar åt er! Ni är hockeyklubben som gav aprilskämtet ett ansikte. Klart det pratas om er....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Jag kollade på Google Maps och sökte på orten MoDo men hittade inte någon sådan ort. Kanske Du kan hjälpa en som bor i de södra delarna av landet.
Var ligger orten MoDo??
Kommentera