1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2176701

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Tycker det där resonemanget bara är löjligt, ser inte problemet med det du kallar ”hatramsor”, har alltid funnits och kommer alltid finnas. Vad är det som är så otroligt hemskt med det egentligen? Tycker man ska hylla de som reser land och rike runt för klubben och lägger ner enorma mängder tid och även pengar istället för att haka upp sig på enskilda ramsor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Donald:

Egentligen vill jag bara citera bar mofftak i vad han skriver.

Hatramsor har funnits i många andra klackar som jag kan uttala mig om, men aldrig i Timråklacken. Där har de små försök som gjorts av en liten klick alltid tystats ned av majoriteten och har därmed aldrig fått någon energi.

I mina ögon spelar det faktiskt inte någon som helst roll hur långt man reser eller hur mycket pengar man nu lägger på sitt supportskap om man väljer att försöka stötta laget genom att hata. Det ryms inte i den bild eller den känslan av hur jag vill bidra som supporter till det lag som jag älskar. Hat går bara bort.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Vanligtvis skiter jag i vad klacken gör. Men när det finns 8 platser och alla i arenan hör vad de sjunger så FÅR dom inte använda den tiden för att ge energi till motståndarna. AIK fick extra energi när vår klack sjöng hatramsor mot dom.
Våra spelare tycker bara det är idiotiskt. Hälften känner säkert t.ex. Weigel.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: om man hatar motståndarna mer än man älskar sitt eget lag, då är det bobcatsvarning på det. Iallafall i min värld!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Hjälper hatramsorna laget?
Kommentera