1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581300 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2176722

Sv: Apropå nånting...
Donald:

Egentligen vill jag bara citera bar mofftak i vad han skriver.

Hatramsor har funnits i många andra klackar som jag kan uttala mig om, men aldrig i Timråklacken. Där har de små försök som gjorts av en liten klick alltid tystats ned av majoriteten och har därmed aldrig fått någon energi.

I mina ögon spelar det faktiskt inte någon som helst roll hur långt man reser eller hur mycket pengar man nu lägger på sitt supportskap om man väljer att försöka stötta laget genom att hata. Det ryms inte i den bild eller den känslan av hur jag vill bidra som supporter till det lag som jag älskar. Hat går bara bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: kan tycka att det finns ”hatramsor” som har en charm men det som åtminstone störde mig i förra hemmamatchen var att det haglade könsord konstant och det ger ju en ganska osofistikerad bild av klubben när man är dom enda som hörs från läktarplats.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Men vilka enligt er, ska bestämma vad man får säga på läktaren och inte? Ni? Klubben? HA ledningen? Så länge det inte sker något brottsligt så är det varje individs moral som avgör om man kan stå för det man vräker ur sig.
Men jag ska inte lägga mig i era interna supporterbråk något mer, ni verkar klara er bra ändå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RV gör ett fantastiskt och viktigt jobb, inte minst har man lyckats mycket bra med utsmyckningen av arenan - allt för att hjälpa laget. Hoppas nu bara att de som senast var på plats fått sig en åthutning och att fokus, för de lyckligt utvalda som framöver får vara på plats, blir att stötta det egna laget och ingenting annat.
Kommentera