1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581776 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2176729

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Men vilka enligt er, ska bestämma vad man får säga på läktaren och inte? Ni? Klubben? HA ledningen? Så länge det inte sker något brottsligt så är det varje individs moral som avgör om man kan stå för det man vräker ur sig.
Men jag ska inte lägga mig i era interna supporterbråk något mer, ni verkar klara er bra ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Donald: Nej det är inte upp till enskild individ vad man får säga eller ej i detta fall. Eftersom de åtta som utsetts inte bara representerar sig själva utan Timrås samlade supportrar. Så sluta hata och börja fokusera på att stödja egna laget. Något som huvuddelen av våra supportrar lyckats med under många år.

Generellt så anser jag att det i grunden är möjligt att älska sitt eget lag UTAN att hata andra lag. Hat finns det för mycket av ändå i världen.

Peace out! 😬😊❤️🤍❤️🤍
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Men var och en måste ju gå till sig själv att man någonstans vågar göra skillnad på vad ett bra supportskap faktiskt handlar om. Att man lyssnar på vad laget eller klubben säger i dessa frågor. Timrå IK, i det här fallet, sa ju tack men nej tack till just den här skaran supportrar. Självklart finns inget brottsligt i det här beteendet, det handlar väl mer om vilka värderingar man har. Man får väl försöka tolka det som man vill men att klubben väljer att se bort från vad man nu sett/hört på läktarna det står nog helt klart. Det blir nog inte så mkt glasklarare än så.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Donald: Och ni får ju naturligtvis hata vilka ni vill, det har inte vi med att göra!
Kommentera