Timrå IK

582312 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2179148

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
YEEEEEEES!!!! Så jävla skönt! 3e perioden fortfarande oacceptabel men fan så stor skillnad att
ta med sig 2-0 i matcher ner till Västervik istället för 1-1. Framåt Tiken🔴⚪️.
Låst ämne

doubleT: Tycker Karlin spelar skitsmart i sudden, ända fram till målet. Dom ÄR trötta, dom har inte fått så mycket tryck om man bortser från första perioden i match 1. Då säger han till Västervikspelarna att bara försöka få till tekningar i anfallszon, inget lallande i mittzon, bara rakt på mål och tekning.

Tycker fortfarande Walli och PW kan bjuda hela laget på pizza efter den här matchen, i övrigt så är det ju en välspelad match. Vi gör mål när vi dominerar spelet och vi spelar ganska rejält i egen zon när vi ska stänga matchen. Vi har två individuella misstag av PW som släpper in Västervik i matchen, nästan alla andra i laget ska ju ha fem plus.
Låst ämne

doubleT: va snackar Dahlen om.. "vi studsar tillbaka efter 3-3" ska nog vara glada för den vinsten. Tror inte det här spelet räcker mot nån av rövlöven eller karlsbuskar