1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581775 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2183165

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Timrågogogo: God morgon, ja herregud vilken skön känsla när man vaknade i morse och insåg att vi leder med 3-1 i matcher. Tror det var ngn som skrev igår och frågade om det här är kul. Jag börjar smått tvivla, kval av olika slag är oftast förknippad med ångest. Men känslan när Lundin tryckte dit 2-3 pucken igår var otrolig. Hyfsad begravningsstämning i studion efteråt även om Lars Lindberg som alltid försökte pigga upp stämningen.

Ikväll sätter man sig och njuter av hockey igen. Mycket lättare att se matcher när Timrå inte spelar 😂😬
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Lub: ja sjukt vad man slängs mellan hopp och förtvivlan i denna serie, hoppas den kan få ett avslut på söndag nu och att vi slipper raggartutan från Plivit i många år framöver.

Jag förstår nånstans att de vill hylla underdogen men det börjar kännas lite parodiskt emellanåt, vvik fick orimligt mycket beröm igår och speciellt i de två första perioderna kändes det rätt obefogat trots två mål. De hade ju inget av spelet, OK om man nöjt sig med att hylla dom för sin effektivitet men det avhandlades ju i oändlighet om deras fantastiska defensiva kvalitéer och hårda arbete. Nåja rättvisa skipades och det var det viktigaste!
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Lub: Ja alltså Helber med darrande underläpp, nära till lipen när han gång på gång stammade fram hur fantastiska lilla Vvik är som lyckas störa mäktiga Timrå 😂
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Lub: Det är ingen direkt risk att vi här i vår bok drabbas av högmod iaf. Jag har förlikat mig med tanken på att slutspelsmatcher ser ut som den igår. Krig fram till slutsignalen...
Låst ämne