1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580650 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2183217

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Heisenberg: Det är ändå lite intressant hur så många supportrar från olika lag känner att Harald missunnar just dem.
Tror inte Lövensupportrarna skulle hålla med dig. De har till och med en hel tråd i deras forum dedikerad till varför Harald hatar just dem så mycket.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
KB65: vem bryr sig om Harald igentligen? Visst han har meriter osv men tyckt han varit lite osammanhängande, följer mer med flödet som tex att Vvik gör de så bra emot oss, man kan inte "följa john" för att vara en så kallad expert, sen Harald är kunnig men han pratar många gånger innan han tänker.
Nu tar vi dom ni tar vi dom, Timrå IK
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
KB65:

Är med dig till 100%. Tycker att Harald är helt ok. Roligt att ni vann SM-guld tillsammans förresten (2007). Blek rätt deprimerad när ni till slut gick segrande ur kvarten samma år, men unnade sedan er att vinna både semin och finalen. Kände bara att det var er tur att vinna efter diverse hemska finalupplevelser tidigare (allra värst 1999 förstås).

Men det är jag det. Kan tänka mig att många timråiter hatar mig för att jag skrev ovanstående, men det bryr jag mig mindre om. De som har någon koll vet ändå att jag är Timrå IK till 100%. För mig är ni självklart våra rivaler, men inte mer än något annat lag. Ville till skillnad från vissa andra inte att ni skulle åka ur i år. Drömmen är att vi möts på en högre nivå om några år.

Detta med kommentatorer förresten. Finns ett undantag och det stavas ”Virus”. Minns särskilt en match. Tror att vi vände 0-2 till 3-2 mot er i en av alla våra kvartsfinaler (2008?). Kanske vann vi i sudden. Då sitter den karljäveln bara och beklagar sig över att MoDo hade missflyt. Inte ett ord om Timrås prestation. Lite ironiskt att detta hände mot just er, som ”Virus” inte ens har någon specifik relation till. Skönt att man slipper höra något från honom längre.

Okej, ovanligt mycket svammel från min sida. Går på som Mr Steinbrenner när George Costanza befinner sig i hans rum. Ingen behöver läsa detta inlägg. Hoppas att vi sätter någon av matchbollarna (3 st!) nu. Blev ärligt talat själaglad i går. Sicken lättnad!
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
KB65: Hehe, ja. Lite intressant är det, dock skrev jag ett inlägg där jag höll med i Haralds kritik igår också. Grejen som jag anser vara ett problem är hur de (inte bara Harald) verkar ha svårt att vara opartiska. Vissa saker jag skriver är lite med glimten i ögat och jag överdriver nog en del med, men kontentan är att jag efterfrågar mer professionellt stuk på de som jobbar med sändningarna. Jag håller ofta med Harald och Mike med fler, men det tar inte bort det faktum att dom har totalt öst beröm över Västervik trots att det är vi som leder serien med 3-1, hur seriöst är det liksom?
Låst ämne