1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2183187

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
mikenomad: Undra om vi blivit lika hyllade om vi också hade skjutit 10 skott på mål efter två perioder på hemmaplan. Nej, Cmore har garanterat en förkärlek för underdogs. Förutom Harald, han verkar helt starstrucked i amerikaner och är säkert därför han verkar älska Björklöven. Jag tror inte ett skit på att hans gröna kavaj senast i Björklövens match var kopplat till The Masters turneringen. Han såg på riktigt ut att vara förälskad i Wallsson när han besökte studion.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Heisenberg: Det är ändå lite intressant hur så många supportrar från olika lag känner att Harald missunnar just dem.
Tror inte Lövensupportrarna skulle hålla med dig. De har till och med en hel tråd i deras forum dedikerad till varför Harald hatar just dem så mycket.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Ville inte posta det här inför matchen igår, min slutspelsvidskepelse var alltför hög... 😬. Men, för den statistikintresserade kan det vara intressant att läsa lite om varför just match 4 är viktigast i en bäst-av-sju-serie. (Iofs skrivet ur ett NHL-perspektiv där man har ett annat upplägg för hemma-/bortamatcher. Men ändå, just nu suger jag i mig allt som kan tolkas positivt...😁)
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Heisenberg: fast, kärleken till underdogs kan jag fatta. Att Västervik stör Timrå kraftigt i en semifinal är ett betydligt roligare narrativ än att storfavoriten programenligt nöter ner utmanaren-från-vischan.

Sen kanske man hyllar Västervik lite v ä l mycket. Dock: dom var en rättplacerad JJ ifrån att kvittera till 2-2 i matcher. Det är tydligt att dom kan utmana Timrå på en helt annan nivå än vad spelarmaterial och säsongsprestationer antyder. Värt att uppmärksamma och hylla, även om man kanske inte behöver gå ner i split med mysbånge.
Låst ämne