1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577965 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184233

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hockeyguru: Jag instämmer. Det här skulle vara avgjort nu. Så fruktansvärt besviken.
Jag börjar tvivla på att dom har det som krävs... så illa är det!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hahl Bundy 2.0: Det är ändå lite lustigt, från det ena till det andra. I lövens senaste förlustmatch pratade dom länge och väl om en interference på en lövenspelare på egen blå som föranledde BIK-mål. Harald sågade domarna på den bedömningen, något jag inte förstår för BIK-spelaren står still och lövenspelaren backar in i honom. Idag blir Dahlén mosad i sargen och det föranleder Västerviks 1-1 och det enda Harald (och övriga) har att säga är: ”han kommer upp lite högt med armarna”. Harald har redan implicit sågat domarna eftersom han vill byta ut dom mot SHL-domare men jag kan inte förstå hur dom inte ägnar den situationen mer energi, det är ett regelrätt rån och ett felaktigt mål.

Varför går inte hockeyligan och cmore ut och säger som det är? Västervik får fördelar i varenda match för det blir en bättre produkt om man sinkar favoriterna lite. Hartmann åker för en boarding när Västervik har 2-3 likadana situationer som man inte blåser för, inklusive Dahlén. Albin Carlson får en rejäl satsning med armbåge mot huvudet när han är fast med annan spelare efter sargkanten, får vi någon anmälan i efterhand på det?

Hockeyallsvenskans VD var väl ut och sa: ”grattis allsvenskan, Brynäs eller HV71 kommer förgylla ligan nästa år”. Hur känner han över att förlora produkten Timrå (eller löven för den delen)?
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hahl Bundy 2.0: vi var väl en stolpträff i från att avgöra match 6 i kvalet mot IKO också. Sedan vände serien hem till en match 7 där spelarna hade så mycket ström i klubborna att de skulle kunnat konkurrera ut kärnkraftverket, i just Oskarshamn.
Nä ta och vinn på tisdag nu! Orkar fan inte med någe mer "tålamod"
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hahl Bundy 2.0: Det som svider extra mycket om Timrå inte grejar detta är att man just vann serien med 22 poäng! Är så j*vla förbannad och frustrerad, kommer inte sova gott nu.
Låst ämne