1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184309

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hockeyguru: Kanske skulle prova Ohre imorgon? Han kanske funkar bättre än Johansson i sånna här typer av matcher med lite att göra.
Han kanske inte behöver "hålla värmen" på samma sätt för att rädda puckarna när chanserna väl kommer nån gång med 10 minuters mellanrum.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
BlackBay: Hade köpt det i vanliga fall och tycker att man borde slängt in Ohre i den matchen Johansson släppte in 2 mål på 3 skott, även om det nödvändigtvis inte var Johanssons fel så är jag av åsikten att då ska man byta.

Nu har inte Ohre spelat match på en månad, senast mot Västervik faktiskt, 13e mars. Att sätt in i honom det här läget, där vi eventuellt kan behöva spela en game 7 känns sådär. Vem ska vi spela efter det? Känns lite som när vi slängde in Brattström i G7 mot OIK.

Jag tycker att vi generellt har matchat målvakterna senaste 3 säsongerna. Bratten kanske fick 7 från start och byttes sedan in i säkert lika många, Ohre fick runt 7 i fjol och har startat 11 den här säsongen, aldrig två i rad.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
BlackBay: Jag tänker samma sak, men jag tror Johansson får fler puckar på sig i vv. Tycker även att tacklingen på Dahlén i samband med vv's mål var utvisning. Vv spelaren hoppar i princip in tacklingen ( har dock spetsen av skridskorna i isen ) på Dahlén. Det är definitivt inte axel mot axel, vv spelaren försöker inte undvika att tacklingen tar mot huvudet, och domaren ser det hela dessutom. Med lite otur kunde Dahlén varit tredje TIK-spelaren med hjärnskakning.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Borde ha skottränats mer under året kanske. Bara Albin som hittar kryssen...

Apropå Freddan och ändringar. Han har ju bevisat genom åren att vissa spelare är heliga och att dessa behåller sin position in absurdum "Lex Svedberg"

Vojne vojne hur ska detta sluta...
Låst ämne