1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581667 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2184331

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Bragd-Birger: Det är så jäkla synd på Hardegård, den där skadan har sabbat andra halvan av hans säsong. Han är inte i närheten av den back han var före skadan, vem vet han kanske spelar varje match med sprutor i handen? Här tycker jag att begreppet ”tålamod” har urvattnats fullständigt, Timrås pp har inte råd att spela Hardegård just nu. Frågan är om den där skadan kommer kosta Hardegård ett SHL-kontrakt eller om han hittar ett sätt att komma tillbaka? Före skadan pratade cmore-folket om Hardegård som ligans bästa back, nu är han inte ens med som bubblare på topp-5 listan. Mikes och Haralds lista förvisso men tycker det är talande. Hoppas grabben kommer tillbaka, med PW på skadelistan har vi inte en enda back idag med acceptabla offensiva egenskaper.

Sen det här med ”tålamod”, en hockeymatch är bara 60 minuter. Visst en matchserie kan vara 7 matcher men i själva matchen tycker jag att Timrå kan kasta ”tålamod” ut genom fönstret inför en tredje period där man ligger under och ersätta det med ”desperation” istället. Igår skruvade man inte upp tempot förrän det var 3 minuter kvar och då fullständigt slaktade man sina egna möjligheter i spel 4-4 genom att ta burskydd och bara spela runt pucken. 3 minuter desperation är för kort tid att spela på för att ha en rimlig chans att vända matchen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Olle: Håller helt med! Finns ingen desperation bland spelarna och det är det som gör en besviken och frustrerad hela tiden. De tror att man kan vända matcher genom finlir.

Står inte ut med tanken att Timrå kan åka ut mot Västervik och sedan se alla spelare nästa säsong spela i SHL-klubbar, utomlands osv. Fyfan! Vinn imorgon annars blir det HA i ca 10 år framöver
Låst ämne