1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184352

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Olle: Likväl är det fullt möjligt att Marmenlind fortsätter att vara så bra som han var igår och att Västervik vinner de två resterande matcherna. Jag är orolig som många andra.

Viktigt att PW kommer tillbaka. Han lär få spela en del i PP också.

Nu tar vi detta! Timrå IK mot SHL!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Jag har varit för arg för att titta in här förrän nu. Helvete vilken jäkla idiotmatch, är det ens 1 på 100 att de kan förlora en sådan match och ändå inträffar det. Om matchbilden är densamma imorgon så måste det bli vinst. Det ångestklumpen i magen säger är dock att matchbilden ju egentligen inte alls behöver vara densamma då och att vi visst kan förlora den, jävla klump!

Kanske har detta avhandlats tidigare men jag orkar inte scrolla mig igenom alla inlägg sedan igår. Varför spelas båda ev. game 7 på fredag och frångår varannandagsmatchandet. Dumt.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Zäta75: Jag hoppas bara att PW skjuter vid bättre tidpunkter. Han har ett bra skott, men det måste vara mer trafik framför Marmenlind om det ska göra någon skillnad. Känner på något oförklarligt sätt att PW avgör match, precis som kanadensare brukar göra när det gäller som mest.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Zäta75: jag såg inte Marmenlind göra en massa monsterräddningar igår, jag såg honom däremot släppa hur många returer som helst. Tycker inte man ska måla upp Marmenlind till någon gigant, han är väl den enda målvakt som blivit utbytt i en match i semin på grund av svajigt spel?

Det är Timrå som tar för dåliga avslut, inte Marmenlind som räddar Västervik. Timrå räddar Västervik.
Låst ämne