1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580480 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184461

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Knylan: Ja, jag vet inte. Jag sitter iaf inte lugnt i båten när Timrå har tryck i princip varje match men kan inte förvalta lägena. Det kommer sätta sig mentalt på spelarna, och går det till match 7 kommer Timråspelarna vara så sjukt nervösa att det bara där kommer låsa sig och vi har en upprepning av Oskarshamn-serien. Det kan jag lova dig! Är upp till bevis imorgon, dags för flera spelare att leverera och FRAMFÖRALLT sätta dit puckarna när lägen ges.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hockeyguru: Enig! Puckjäveln ska dit. Det finns nog inte en käft som sitter lugn i någon båt så länge vi inte fått ner finalplatsen på papper. Däremot får man väl kanske sortera lite i tankarna för att lindra sin egen ångest. Vad talar för oss och vad talar för dem? Och så vidare. Jämförelsen med Oskarshamnsserien är ju egentligen bara relevant utifrån att vi även då var favoriter, men det var inte alls på samma sätt som det är nu. Då rörde det sig om helt andra insatser dessutom.

Nu är det deras hemmaplan det handlar om, och de måste vinna, annars är säsongen slut. Ska det hända så måste de hitta fler vägar in i matcherna, snarare än att hoppas på att de ska ha tur med exakt varenda lite marginal som finns över 60 minuter. Och vi, vi behöver kanske avvakta och se hur Västervik tänkt ta sig an en sådan uppgift. Det hade varit väldigt intressant att se en matchutveckling där de faktiskt tar initiativet på riktigt, och frågan är väl kanske om de inte måste göra det nu också. Sen får det bära eller brista. Slipper vi dra det spelförande lasset helt och hållet så kommer dom behöva flytta den där bussen de parkerat i egen zon också, och det öppnar i sig upp för något annat än det vi fick se igår.

Kanske. Eller så låter de bussen stå kvar, men de måste fortfarande bättra på sina odds för att kunna vinna de matcher som ser ut som igår, det kommer inte hålla över tid att släppa till så sanslöst mycket skott från det där området och att vara så tillbakapressade.
Låst ämne