1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581051 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184440

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Hockeyguru: Jag vet inte jag. Det blir knappt några PPn alls i den här matchserien (såg exakt likadant ut mot AIK också), det som ’egentligen’ ska vinna matcher är fem mot fem-spelet, rent primärt. Sen är både vi och Västervik (tillsammans med BIK) HAs bästa lag i BP. Det är inte konstigt att det ser ut som det gör, det är två extremt ramstarka lag som möts. Sen är det ju uselt att vi inte lyckas förvalta de lägen vi får, men det handlar även där om studsar hit och dit. Västervik har givetvis skärskådat varenda liten detalj i vårt PP, men när det bara blir några få tillfällen per match så är det svårt att bygga någon kontinuitet.

Det skriks om att det ska bytas ut spelare hit och dit, visst. Samtidigt är tiden som finns att laborera på väldigt knapp, och det enda som krävs för att det skrikandet ska bedarra är att en puck letar sig in. Det kommer hända förr eller senare, men vi har det betydligt lättare att riva upp Västervik om vi bara får skölja över dem med lika manskap på banan. Det är där den mest markanta klasskillnaden lagen emellan finns.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Knylan: Ja, jag vet inte. Jag sitter iaf inte lugnt i båten när Timrå har tryck i princip varje match men kan inte förvalta lägena. Det kommer sätta sig mentalt på spelarna, och går det till match 7 kommer Timråspelarna vara så sjukt nervösa att det bara där kommer låsa sig och vi har en upprepning av Oskarshamn-serien. Det kan jag lova dig! Är upp till bevis imorgon, dags för flera spelare att leverera och FRAMFÖRALLT sätta dit puckarna när lägen ges.
Låst ämne