1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581251 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2187195

Sv: Slutspel 2021
jokklas: Så tänker jag med. En Lander kommer locka till sig fler namn. Topp 3 svenska centrar som spelar i europa vågar jag påstå. Tycker vi kan bygga vidare med denna backsida vi har tex. F.W, Svensson, Hardegård och Carlson.
Då finns det utrymme i budget till 2-3 bra backar på SHL nivå och lite kulor på Strömberg. Hjärta kan man inte köpa sig till alla ggr, även om Strömberg kostar kulor så är det ett mervärde i honom. P.W är jag lite osäker på dock, i så fall en kostnadsfråga men vi har nog ej råd med 2 sega backar på rören med tanke på Svensson också. Skägget har dock gudabenådad spelkänsla vad gäller fysiska speley och att läsa spelet, så där tror jag han bemästrar SHL med faktiskt!

Johansson har kontrakt men där behövs det nån mer till stabil målis att bygga på är känslan som kan konkurrera.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2021
Sputnik: Men nog borde det finnas utrymme att locka hem fler spelare vid en berättigad återkomst till SHL (anti-jinx)?
Hållander lär väl komma tillbaka, Päärjärvi borde ligga bra till, Lander likaså, Didrik Strömberg och kanske Wedin från HV. Det är flera som börjar komma upp i "komma hem åldern" bland dem och timingen vore väl perfekt. Får ni bara tag i en av dem så lär det följa fler.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
Sputnik: Tror ni Säta kan tänka sig att slita fram rören ur garrderoben också?
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
Sputnik: Lander och Lundin är inte fy skam på topp 2 centrar skulle jag våga påstå. Lundin nog inte allt för dyr med SHL mått mätt heller. Däremot känns det lite sådär att Blomqvist har kontrakt en säsong till om det blir SHL. Lär bli 3-4 e kedje roll max i så fall.
Låst ämne