1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2191652

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Att släta över Rahimis knätackling som en olyckshändelse är sånt som förstör för alla inom hockeyn. Det är så tydligt att han verkligen sträcker ut sitt ben så långt det överhuvudtaget är möjligt, det behöver man inte ens förstå hockey för att se.

Men det förvånar mig faktiskt att Rahimi gör en sådan sak. Som Växjöbo och säsongare på Vida har jag följt honom på nära håll under tre säsonger, och han gjorde sig knappt skyldig till några övertramp under den tiden. Inget i närheten av det han gjorde igår kväll Inte ens under förra säsongen när han mer eller mindre var klappkass och inte hängde med i SHL-tempot blev det några frustrationsgrejer av den här typen.

Så det här måste vara frukten av en speciell klubbmentalitet och ett ledarskap som inte är i närheten av att varken vilja eller kunna stava till fair play.
Vinna till varje pris. Kostar det motståndarna men för livet, får det kosta det. Precis som Kanadas inställning under Canada Cup under 80-talet.

Har aldrig haft något agg till Björklöven innan den här säsongen. Men fan ta hockeygudarna om dom tillåter detta missfoster till lag ta sig upp till SHL i år.

Alltid rött, alltid rätt!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
RunarUp: Psykopaten Wallson har väl hjärntvättat hela laget, Rahimi inkluderat, till den grad att dom själva har glömt bort hur man bör uppträda på en hockeyrink.
Låst ämne