1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581111 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191688

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: Propagandus säger det riktigt bra. Disciplinnämnden har en chans att visa nu att hockeyn faktiskt har kommit en bit på vägen sedan 90-talets fula övergrepp. Publiken vill se mål och fina passningar, inte bentacklingar. Man har inte tagit den chansen ännu eftersom man friat återfallsförbrytare i både liss och Hellström i matchserien mot BIK. Här borde spelarfacket också sätta ner foten, är det rimligt att Hartmann ska få resten av säsongen förstörd och linka runt skadad hela sommaren bara för att as som Rahimi och Hellström ska få spela hockey? Man måste kunna kräva rättsligt skydd för sina medlemmar, dvs. Spelarna. Skiter i om det är 10, 50 eller 100 mkr som står på spel, kan man inte stå upp för sina medlemmar så har inte nämnden ett existensberättigande.

I NHL har man fattat, man vill inte ha stjärnor på skadelistan och goons på isen. Torres fick 40 matcher, Chris Simon fick 30 matcher. Det ska inte vara så jävla svårt att sätta ner foten nu och visa att svensk hockey fördömer Wallsons smutsiga taktik. Inget av dom anmälda asen ska spela mer denna säsong. Sen spelar det ingen roll om Hellström och Rahimi får 10 matcher vardera, dom kommer ändå undan billigare än Hartmann eftersom dom kan GÅ med sina BEN resten av sommaren.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Rahimi har avvägt och måttat sådana där situationen tusentals gånger i sin karriär. Han vet mycket väl hur man styr sina skär och fördelar sin vikt för att lämna motståndaren oskadad. Ändå läggs benet ut. Det syrliga och riktigt argelseväckande är skedet i matchen. Han är inte en övertänd oerfaren junior, han är inte sista man I game 7 I OT där man kanske ändå förstår mer att reptilhjärnan kan ta överhand. Han är Rahimi I 5-0 underläge och matchen är slut. Så jävla illa.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Jävlígt bra sammanfattat!
Låst ämne