1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580621 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191700

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Ottosson tyckte inte att resultatet speglade matchbilden utan att de hade otur i 1:a vilket var anledningen till deras förlust.
De tycker alltså inte att de var särskilt dåliga igår. Löven kan mao vara ä n n u sämre.

Fantastiskt, jag trodde nog inte det var möjligt av ett finallag
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Jag har en gnagande känsla av att situationerna som anmäldes igår inte kommer bedömas som isolerade situationer. Jag kan inte säga varför, det är mer en allmän oroskänsla. Hade t.ex. huvudtacklingen kommit i första perioden i en vanlig serielunksmatch i november mot Tingsryd borta så hade den framstått som ännu värre, i alla fall för utomstående. Kollar man på situationen isolerad så borde den generera mer än ett par matchers avstängning. Men övertrampet kan kanske uppfattas som mindre av DN om man ser till det generella klimatet i tredje perioden igår. Steget till huvudtacklingen blir liksom kortare om det är så grinigt som det var igår, jämfört med om det är lite avslaget. Ligger man redan nära gränsen behövs det mindre för att korsa den. Jag hoppas att man dömer efter ÖVERTRAMPET snarare än UPPTRAPPNIGNEN av våldet. Slut på svammel.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
mikenomad: spelmässigt såg matchen ut ungefär som dom sist matcherna mot Västervik. Löven orkade knappt två perioder. Skillnaden är att lövens försvarsspel är betydligt sämre än Västerviks (och att vi fick utdelning så klart) Kan Timrå fortsätta trumma på så är jag hoppfull inför avgörandet. Vilka backar har löven spelklara? Eronen (?), Deilert, Palmqvist, Norbe och Johansson?
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Nu är dom på väg hem. Mötte nyss bussen.

Och tesen är att Rahimi bär lösskägg. Han försöker bara att se ut som en riktig hårding typ Svensson.
Låst ämne