1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2191829

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Zäta75: Uppfattade aldrig att han försvarade Björklövens beteende utan mer kommenterade utifrån sin erfarenhet inom hockey att när matchen spelmässigt är över så är det vanligt inför sista perioden att det andra laget kommer gå väldigt hårt i det fysiska spelet.

Ja, jag är Lövare och kommer självklart att inte vara helt objektiv men jag uppfattade inte att han försvarade situationer utan ett mer konstaterande.

Tror vi alla supportrar tycker att kommentatorer aldrig håller på sitt lag.

Tack på förhand!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Det blir bara pinsamt när Mike Helber går ut och försvarar sitt utspel i media. Jag vet att de flesta gamla lirare/ledare gillar när det är fysiskt spel, men det är skillnad på fysiskt spel och det fula spel Löven spelade med stor skaderisk. Man såg ju tydligt att både Hartmann och Reinhardt drabbades av något betydligt grövre än normalt fysiskt spel. Den där sopan Hellström satsar tydligt in med axeln mot huvudet på Reinhardt.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Inapat: kritiken mot cmores kommentatorer uppfattar jag ligger i att man kallar det ”tufft fysiskt spel” när det är fråga om rena övergrepp. Björklövenspelarna gör ju inte mycket för att bättra på den bilden heller. Hade en av smällarna kommit i första eller andra perioden hade det säkerligen fortfarande blivit irriterat men inte på samma sätt som nu. Björklöven kommer ut som ett B-juniorlag och kastar sig över närmaste motståndare så fort man får chansen. Vad är det för nivå? Ni hade 6 backar inför matchen, nu har ni 4...i en FINAL. Låt säga att varken Hellströms tackling eller Rahimis knä var medvetet (vilket det så klart var), hur ska man kunna dra den slutsatsen när er ledning går ut och bortförklarar och skyller på timråspelarna?

Allt Wallson hade behövt säga var: ”jag såg inte situationen, domaren får bedöma det där”. Istället säger han: ”skada? Då sitter ni på information som inte jag har. Rahimi har ingenstans att ta vägen. Hartmann gör sig liten och släpar med ett ben”.

Som lövensupporter borde ni skämmas över att såna individer representerar er klubb.
Låst ämne