1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2191839

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Inapat: kritiken mot cmores kommentatorer uppfattar jag ligger i att man kallar det ”tufft fysiskt spel” när det är fråga om rena övergrepp. Björklövenspelarna gör ju inte mycket för att bättra på den bilden heller. Hade en av smällarna kommit i första eller andra perioden hade det säkerligen fortfarande blivit irriterat men inte på samma sätt som nu. Björklöven kommer ut som ett B-juniorlag och kastar sig över närmaste motståndare så fort man får chansen. Vad är det för nivå? Ni hade 6 backar inför matchen, nu har ni 4...i en FINAL. Låt säga att varken Hellströms tackling eller Rahimis knä var medvetet (vilket det så klart var), hur ska man kunna dra den slutsatsen när er ledning går ut och bortförklarar och skyller på timråspelarna?

Allt Wallson hade behövt säga var: ”jag såg inte situationen, domaren får bedöma det där”. Istället säger han: ”skada? Då sitter ni på information som inte jag har. Rahimi har ingenstans att ta vägen. Hartmann gör sig liten och släpar med ett ben”.

Som lövensupporter borde ni skämmas över att såna individer representerar er klubb.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Jag håller inte riktigt med dig gällande att det är rena övergrepp det handlade om, självklart vill man aldrig se skador som kan riskerna ens karriär. Det jag menar är att det är väldigt vanligt att i en sista period när man spelmässigt förlorat så kommer man gå in hårt i det fysiska spelet för då det är en lång matchserie, detta kan absokut medföra att situationen går över gränsen. Hade varit omvända roller så hade jag säkert varit lika förbannad.

Det jag tycker är att Rahimis tackling inte ser avsiktlig ut för att skada Hartmann, här säkerligen inte många av er att hålla med mig, men så är det ju med åsikter. Att Rahimi sätter sig i en klumpig situation är inget att snacka om.

Som vuxen person så får alla stå för sina åsikter vilket jag även låter Wallson göra, även fast jag är Lövare så betyder inte att jag håller med honom.

Är lite trött på att i alla forum/sociala medier så ska det alltid användas könsord och vilket förståndshandikappad personer har för att man tycker olika. Frågan är ibland om vi ska skämmas över vad förtroendevalda i föreningen säger eller om föreningen ska skämmas över oss supportrar?
Låst ämne