1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581768 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2191861

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Olle: Jag håller inte riktigt med dig gällande att det är rena övergrepp det handlade om, självklart vill man aldrig se skador som kan riskerna ens karriär. Det jag menar är att det är väldigt vanligt att i en sista period när man spelmässigt förlorat så kommer man gå in hårt i det fysiska spelet för då det är en lång matchserie, detta kan absokut medföra att situationen går över gränsen. Hade varit omvända roller så hade jag säkert varit lika förbannad.

Det jag tycker är att Rahimis tackling inte ser avsiktlig ut för att skada Hartmann, här säkerligen inte många av er att hålla med mig, men så är det ju med åsikter. Att Rahimi sätter sig i en klumpig situation är inget att snacka om.

Som vuxen person så får alla stå för sina åsikter vilket jag även låter Wallson göra, även fast jag är Lövare så betyder inte att jag håller med honom.

Är lite trött på att i alla forum/sociala medier så ska det alltid användas könsord och vilket förståndshandikappad personer har för att man tycker olika. Frågan är ibland om vi ska skämmas över vad förtroendevalda i föreningen säger eller om föreningen ska skämmas över oss supportrar?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Inapat: man kan bedöma rahimis bentackling ganska objektivt utan att väga in vilken färg man har på tröjan. Det är en bentackling med utsträckt ben och det blir skada. Man behöver inte säga så mycket mer om den situationen, det är en solklar avstängning. Om den inte är avsiktlig så är den väldigt klumpig, resultatet blir detsamma: avstängning. Samma med Hellström, han hoppar in en tackling med hög fart som resulterar i skada. Avstängning. Det är omöjligt att veta om Wallson beordrade fulspel så det behöver man inte spekulera så mycket om. Gjorde han det är det bedrövligt. Gjorde han inte det så har löven karaktärsproblem med sina spelare.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Inapat: sluta försvara Rahimi. Han är känd för att inte göra något medvetet.
Låst ämne