1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577883 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191833

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ForzaLöven:

3e perioden det tar några sekunder innan Rahimi utför sitt standardarbete med dreggel på sin haka... (rabies ev)

Innan den ärofyllda insatsen att sikta in sig på en motståndare (som är så uppenbart mycket snabbare och skickligare) så har till och med blinda Harald uppmärksammat att Fröken Hutchins redan hunnit veva på Lodin två rapp med sin klubba (normalt särbetende som ses som normalt och visar vem som är ”störst och starkast” enligt löven).

Senare i period 3:
Boyce sätter en HÅRD tackling i SARGEN framför löven spelare som har pucken... Rabiesdreggel nr två dyker då in som tredjepart och slår upprepade gånger Boyce i ryggen för att få igång ett slagsmål.
Det går inte så bra. Tyvärr är det en röd tråd genom denne Hellströms hjärnverksamhet... det går inte så bra helt enkelt.

Senare i period 3:
Timrå gör mål (man gjorde det 7 gånger) (det gjorde inte burkölen vilket gav intensiv pms inom erat lag) i samband med att Olofsson rör sig mot målskytten För firande så använder den otroligt disciplinerade Deilerth sin klubba på det sätt Hutchins lärt honom och slår den i ansiktet på de glada Timrå spelarna...
Så gör man i Löven. Det visar ju att man är stor och stark! Wow lixom så jäkla ball!

Senare i period 3:

Ovan nämnde dreglande back som har ständig otur i sin tankeverksamhet laddar upp en tydligt uppåtgående tackling rakt i plytet på en motståndare. Eftersom oturen var framme hos dreglande lövenback så blev det tyvärr så. Men nu visade han hur stor och stark han var! Med sin uppåtgående rörelse i tacklingen. Hellström är längre än de flesta i dessa lag. Undantaget Timrå Ik’s enda transatlant och Per Svensson (jag tar inte upp några målvakter eftersom man inte ska tackla dem alls även fast pillesnoppen skriker att den MÅSTE vara störst och starkast).

Ja jo Timrås supportrar måste skärpa sig! Dom är så korkade!

Dumma supportrar!

Grattis! Du är i samma kategori som det spelare du hejar på!

Du är störst och starkast och du har mest otur när du tänker!
Låst ämne