1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580620 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191787

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hassan: Har du inget vett i skallen? Jag håller med om att Rahimis tackling var vårdslös och fil och bör ej förekomma på en ishockeyrink men Hellströms var verkligen inte en tackling som kan avsluta karriären. Reinhardt var väldigt låg när tacklingen träffar och Hellström satar för bröstet men den tar olyckligt.

OM vi ska prata om vårdslösa tacklingar så kanji väl titta tillbaka på Walterholms tackling på Plant som resulterade i huvudskada. Han var väl medveten om att Plant varit skadad i huvudet innan och ser numrering ryggen och går endast för att skada. Rätta mig om jag har fel men huvudskador resulterar mycket oftare i att karriären avslutas än låga tacklingar på knäna som Rahimi utdelade.

Och dessutom vad är det för nivå ni Timrå supportrar går ned till efter denna tackling. Hartmanns farsa går ut i detta forum och rent ut mordhotar Hans Wallson och säger att han har lust att ringa in Riga maffian. Sedan går ni på Rahimis hudfärg och säger att han ska åka tillbaka till Iran när han är född och uppvuxen i Umeå och har gjort mer för samhället än ni nånsin kommer göra. STEPPA UPP NIVÅN FÖR FAN!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
{ForzaLöven}: men vadå så du tror att Walterholm tänkte innan tacklingen "vart är Plant nånstans? Hans huvud är ju skört så det ska jag träffa" tror du alltså att man hinner tänka så? Kan va det dummaste jag läst ifrån en röven supporter. Han hade garanterat ingen aning att det ens var Plant han tacklade. Själva sekvensen handlade ju knappt om sekunder ens?! Har du spelat hockey? Det går går ganska fort därute, bara så du vet... Men hinner knappast tänka så mycket.
Sen var den absolut inte snygg nånstans, de håller jag med om. Men Walli fick 6 matcher för det också, Rahimi och Hellström bör få resten av serien iaf, alltså 5 matcher. I.o.m att Timrå spelarna, iaf Hartmann, garanterat missar resten av säsongen.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ForzaLöven:

3e perioden det tar några sekunder innan Rahimi utför sitt standardarbete med dreggel på sin haka... (rabies ev)

Innan den ärofyllda insatsen att sikta in sig på en motståndare (som är så uppenbart mycket snabbare och skickligare) så har till och med blinda Harald uppmärksammat att Fröken Hutchins redan hunnit veva på Lodin två rapp med sin klubba (normalt särbetende som ses som normalt och visar vem som är ”störst och starkast” enligt löven).

Senare i period 3:
Boyce sätter en HÅRD tackling i SARGEN framför löven spelare som har pucken... Rabiesdreggel nr två dyker då in som tredjepart och slår upprepade gånger Boyce i ryggen för att få igång ett slagsmål.
Det går inte så bra. Tyvärr är det en röd tråd genom denne Hellströms hjärnverksamhet... det går inte så bra helt enkelt.

Senare i period 3:
Timrå gör mål (man gjorde det 7 gånger) (det gjorde inte burkölen vilket gav intensiv pms inom erat lag) i samband med att Olofsson rör sig mot målskytten För firande så använder den otroligt disciplinerade Deilerth sin klubba på det sätt Hutchins lärt honom och slår den i ansiktet på de glada Timrå spelarna...
Så gör man i Löven. Det visar ju att man är stor och stark! Wow lixom så jäkla ball!

Senare i period 3:

Ovan nämnde dreglande back som har ständig otur i sin tankeverksamhet laddar upp en tydligt uppåtgående tackling rakt i plytet på en motståndare. Eftersom oturen var framme hos dreglande lövenback så blev det tyvärr så. Men nu visade han hur stor och stark han var! Med sin uppåtgående rörelse i tacklingen. Hellström är längre än de flesta i dessa lag. Undantaget Timrå Ik’s enda transatlant och Per Svensson (jag tar inte upp några målvakter eftersom man inte ska tackla dem alls även fast pillesnoppen skriker att den MÅSTE vara störst och starkast).

Ja jo Timrås supportrar måste skärpa sig! Dom är så korkade!

Dumma supportrar!

Grattis! Du är i samma kategori som det spelare du hejar på!

Du är störst och starkast och du har mest otur när du tänker!
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ForzaLöven: Kyl ner dig ta några djupa andetag, läs om inläggen. Kyl ner dig igen, ta några till andetag! Sedan kan du komma in och diskutera, du vinner ingenting på att överdriva och generalisera
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ForzaLöven: Om jag inte har nåt vett i skallen, hur menar du då? Att jag är svagbegåvad eller hur tänker du?

Men lugna ner dig nu. Kolla på tacklingen Hellström delar ut. Hugo är inte låg och Hellström hoppar in tacklingen. Det syns hur tydligt som helst, båda skridskorna är i luften.

Walterholm fick ju sex matcher, helt rimligt tycker jag. Hellström bör få lika mycket. Rahimi är återfallsförbrytare och det ska tas med i bedömningen.

Min egen karriär (som inte var så lång och framgångsrik) avslutades av en knätackling. Jag har fortfarande ont emellanåt och har inte kunnat jogga sedan det hände och det är väldigt många år sedan nu. Så jodå, en sådan tackling kan mycket väl avsluta en karriär.

Sedan vad andra personer skriver här tar jag inget ansvar för, däremot håller jag med om att vissa gick över gränsen igår.

Men att jag inte har något vett i skallen, det får du gärna utveckla.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ForzaLöven: Så Wallis var med flit och såklart hade Rahimi bara otur, att Sebastians pappa är upprörd förstår väl vem fan som helst men har då inte sett att han ska ringa nån annan än sin son som kan ha åkt på en riktigt jobbig knäskada, du använder ordet "ni" ofta för att spä på, bara för att en person skriver något dumt betyder ju inte det att andra stöttar övertrampen, så jag säger detsamma till dig, höj nivån.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ForzaLöven: Lugn och fin, det är ni som är grisarna. Glöm aldrig det
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ForzaLöven:
gemför du hardegård/plant
vs. rahimi/hartmann
hur tänkte du nu???💩
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
ForzaLöven: "Reinhardt var väldigt låg när tacklingen träffar och Hellström satar för bröstet men den tar olyckligt"

Hellströms jävla skridskor lyfter, han hoppar in tacklingen.
Låst ämne