1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582142 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2192057

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Bee: Rahimi har huvudansvaret men Hartmann har ett ansvar med att inte hoppa undan, även om den är dåligt tajmad av Rahimi. Men återigen kolla tacklingen Hardegård när han tar sats i hela zonen i powerplay och smäller Plant i söndags. Om plant som inte ser han, hade vänt sig lite snett bara hade de varit i ryggen och då hade han inte spelat mer i år.

Vad gäller Hutchings & Deilert så är det knappast konstigt det blir en frustation när man leder med 7-0 och hånar en motspelare i samband med mål. Det hade säkert uppskattas av era spela med. Spearingen/Slahingen är knappast så hård att den ska anmälas med.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
John V: Härligt, nu ska man inte få försöka hoppa undan en tackling alltså? Och gör man det så ska man förvänta sig ett flygande knä som kommer? Du skämmer ut dig, tillbaka till er skruvade klubb för inbördes beundran med dig.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
John V: Hartmann byter inte riktning. Han rör sig knappt om man kollar reprisen utan åker längs sargen.. Rahimis kropp är för långt ifrån för att han ska kunna gå kropp mot kropp. Borde vara avstängning resten av säsongen.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
John V: Att Hartmann ska "hoppa undan" i situationen är helt Rahimis påhitt. Rahimi är tung och långsam och håller på att missa en tackling, så han vänder ur en välvillig analys ut ett ben av reflex.

Vad rör det sig om för hån vid målet? Att två spelare som vanligtvis inte gör skitmycket mål slänger upp händerna och hurrar när de får nätkänning är väl knappast något sorts rättfärdigande för att dra en spearing i sidan på en spelare efter avblåsning. Walli vänder sig därefter om och säger väl rimligtvis något ganska otrevligt mot den som spearade hans lagkamrat varpå Hutchings kommer in som en väderkvarn.

Återigen, kan inte Löven hålla sig på proffsnivå trots att de får storstryk i en hockeymatch så är det inte Timråspelarnas ansvar att tassa runt på äggskal för att det inte ska brinna runt i huvudet på Hutchings.
Låst ämne