1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581471 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192305

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
jå1: Jaha. Då blir det uppskjutet då två veckor, dvs karantäntiden. Eller får vi se hur det mirakulöst fram emot helgen visade sig att nu är ingen längre positiv... men däremot uppvilad och frisk från skada? Jag menar inte att skämta bort Corona, men - hey - detta är löven vi pratar om. Vad som helst kan hända utan att man är förvånad. I sista hand skickar de väl nån att kidnappa 1:a kedjan till slutspelet är över. Vattenförgiftning. Mjölbaggar i Madsens säng.... what is next?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Angående Corona hos Löven så vill man ju inte tro att det skulle vara något skumt men nu är det ju Löven och de har ju bevisat att de kan göra vad som helst nu, fixar snabbtest så att man ska kunna påskina covid-19, helt plötsligt är det 5 eller fler för att kunna ställa in ett tag. Så sliten de är efter semina så är en dag extra mycket värt. Tja vem fan vet idag, det man måste fundera på om det visar sig vara falsklarm så är botten under botten nådd, om förtroendet för dem var stukat före så ännu värre blir det då. Jag hoppas att opartiska personer håller koll på detta men jag är tveksam, de behöver nog bara rapportera in.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
lincoln: ... jag menar.... man har väl inte Corona två dagar? Detta måste ju innebära inställt nån vecka då? Om det är spel på torsdag eller lördag är det den största idrottssvindeln i Svensk hockey sedan Växjö kommun... sorry jag Menar Växjö lakers, gick upp is SHL och när Gatukontoret i Leksand blev en gatusten fattigare
Låst ämne