1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192851

Sv: Silly Season 2021-2022
Röda Tallen: Jag ser hellre

Dahlen - Lundin - Lööke
Walli - Liljewall - Lodin
Blomqvist - Olofsson - Reinhardt
Madsen - Boyce - Lindholm
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Hassan: Tror lite vi får räkna med att Oliver slängs in i truppen nu igen. Reinhardt har sina förmågor, men sett till vad han får uträttat så är Oliver en mer bidragande spelare i syfte att generera offensiv i en sån typ av kedja. Tycker jag, och jag får känslan att Freddan resonerar liknande. Med tanke på förra matchen vill man ju väldigt gärna slippa att sära på Olofsson - Blomqvist - Walli också, helvete vad bra de var. Olofsson inte minst. När han får kombinera en checkande roll med sin centerhjärna – utan att spela center – så täcker han av helt sanslösa isytor i varje byte. Just nu framstår det som att vi hittat den perfekta rollen för honom, till slut.

Däremot kan man ju fundera lite över hur vi ska lösa numerären. Så som matchutvecklingen blev senast kan definitivt kommande matcher utvecklas, och börjar Löven hålla på och grisa runt så behöver vi spelare som vi på ett eller annat sätt kan "offra". Nu var det en jävla tur att Boyce slapp undan bestraffning för den där hopptacklingen (den Hellström reagerade på och som medförde det där långa tjafset där han höll fast Boyce), men hamnar vi i ett sånt där läge igen så har vi inte råd att låta viktiga defensiva kuggar gå in och riskera avstängningar. Vi kan inte heller bara låta allt passera av rädsla att åka på avstängningar.

Lindholm och Reinhardt är egentligen två spelare som ska vara såna som går in i såna där lägen, men ingen av dem har riktigt det där spelet i sig. Lindholm må vara stark som djävulen, men han är också väldigt polerad. Reinhardt jobbar i hög hastighet och åker mycket skridskor, men väger samtidigt väldigt lätt i närkamper. Att han inte åkt på någon hjärnskakning den här säsongen (tror jag?) är otroligt i sig, Hellströms tackling var inte den första ordentliga kyssen som Reinzky åkt på.

Debaclet runt deadline svider lite extra just nu. Jag vet inte om det var vi som siktade så pass högt att det till slut sket sig, eller om Glader gick in och dammsög allt han kom över och budade stenhårt, men det hade ju inte skadat om t.ex. Villiam Haag funnits i den här truppen nu istället för att han skulle slutföra säsongen i Modo. Eller vem som helst egentligen.

Nu vet jag inte om några av de J20-spelare vi haft utlånade har tränat något alls med oss nu på slutet, men ska vi hitta några spelare som bara kan gå in och t.ex "spela av" en period som i tredje nu senast när hela isen var ett minfält så framstår ju åtminstone de fysiska måtten på Max Freyschuss och William Nilsson Ignberg kompatibla. Det finns fler med "hydda", men de är väl de två namn som nämndes runt deadline som möjligt sparkapital. Nilsson Ignberg verkar ha haft en rätt bra säsong i det stora hela, trots förutsättningarna. Baserat på hans utvisningsminuter får man anta att han trivs med ’fysiskt spel’ (och fysiskt risktagande spel) också.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
J.Dahlén - A.Lundin - J.Lööke
V.Lodin - C.Liljewall - E.Walli-Walterholm
J.Olofsson - M.Madsen - J.Blomqvist
H.Reinhardt - J.Boyce - J.Lindholm
O.Johansson
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Hassan: Ja det behöver inte vara fel. Walli känns het nu. Intressant med Lodin.
Dock känns Reinhardt lite begränsad i offensiven för tredje tycker jag. Heller Madsen eller Boyce där.
Men oavsett så hoppas jag att Fredan vågar fortsätta matcha fjärdekedjan frekvent under kommande matcher.
Låst ämne