1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581638 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2193387

Sv: Silly Season 2021-2022
Har svårt att se att Morten Madsen skulle göra en flytt till Tingsryd. Han har ju verkligen stadgat sig i Sundsvall nu med sin familj och är en spelare som vi i Timrå vill ha kvar oavsett vilken serie vi spelar i. Han är en stabil defensiv center oavsett om han spelar i en tredje/fjärde line i både HA och SHL.

Mycket mer sannolikt att det skulle vara Lindholm, Reinhardt eller Walli, alla tre på väg uppåt i sin karriär och kanske skulle må bra av en mer offensiv roll i ett sämre HA-lag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
vonDöbeln: Walli har jag sett nämnas som ett namn som SSK-folk är lite småsugna på, sen exakt vad det innebär har jag ingen som helst aning om. Kan ju lika gärna vara någon som drömt lite fritt och att det är den enda befintliga substansen i sammanhanget.

För mig är han i dagsläget en mer eller mindre given förlängning, oavsett division nästa år. Redan när vi plockade honom för ett år sedan grymtades det från DIF-håll, då han var en av få forwards av den där typen i deras lag som trots allt hade fin underliggande statistik t.ex. Fick mycket uträttat på snålt tilldelad istid redan då, på SHL-nivå. Nu har han gjort 1,5 år här snart och har tagit betydliga kliv den här säsongen. I början av säsongen var han petad stundtals, men har med tiden tydligt förbättrat sin defensiv och är ju numera någon som får en hel del förtroende även i boxplay. Där var han inte inte riktigt i höstas.

Känns som att han kan brisera kommande säsong, och verkar lyfta ännu mer i den här sortens matcher. Älskar att vara hatad, och har ju egentligen de egenskaper som krävs för att bli en SHL-spelare väldigt snart. Offensiven kommer nog komma med åldern/mognad, tror jag. Har ju tydliga likheter med Hartmann på väldigt många sätt, och jag kan tänka mig att Walli befinner sig ungefär där Hartmann befann sig i samma ålder. Skillnaden är kanske att Walli blir mer allround senare i karriären, viktig pjäs i typ en tredjelina i SHL. Behöver bli bättre på att använda sin fysik i syfte att generera målchanser dock, har ju ett stenhårt handledsskott när han väl hamnar i de lägena.
Låst ämne