1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2201426

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
thorwald: Skulle vilja påstå att det Löven vi möter i finalen, är mkt sämre än både AIK och Västervik. Det är en stor del till att vi ser bättre ut. Jag tycker fortfarande att vi slarvar minst lika mycket i passningsspelet mm, men Löven är för dåliga för att utnyttja detta.

Det strukturerade försvarsspel som både VVIK och AIK satte upp mot oss finns det inget av i Löven.
Löven kunde ta oss på fysisk spel, men när Rahimi och Hellström failade ut sig försvann det.
Känslan är sen match 3 att inte ens Löven trodde på detta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
kulltorp: Bra beskrivet. Löven ser ut som man gjorde matcherna mot Modo & Väsby. Om det är sviter/påverkan av Corona att orken är slut eller inställningsproblem vet jag inte. Finalen har känts helt avslagen i matcherna efter Corona-uppehållet. Mot Karlskoga och Mora var det betydligt mer kamp, fart och känslor på isen. Trist för hockeyn och hockeyallsvenskans del att den sämsta matchserien skulle bli finalen kan jag tycka.

Nåväl efter 20 år utan SHL, kan jag inte påstå att jag saknar den ligan speciellt mycket. SHL är totalt profillös och urvattnad idag än vad den en gång var. Däremot hade det varit bra för Lövens juniorsida att få en superelit plats och man skulle stärka ekonomin ytterligare med 3-4 säsonger i SHL med arenarenoveringar som är nödvändiga. Viktigare än så är det i inte med SHL. Ska vi nån gång gå upp också ska det vara i en fullsatt hall, tomma läktare är så sanslöst tråkigt och avslaget. Jag ger Timrå max 2 år sen är ni tillbaka i Allsvenskan igen, era förutsättningar är inte bättre.
Låst ämne