1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581127 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2201487

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
kulltorp: Bra beskrivet. Löven ser ut som man gjorde matcherna mot Modo & Väsby. Om det är sviter/påverkan av Corona att orken är slut eller inställningsproblem vet jag inte. Finalen har känts helt avslagen i matcherna efter Corona-uppehållet. Mot Karlskoga och Mora var det betydligt mer kamp, fart och känslor på isen. Trist för hockeyn och hockeyallsvenskans del att den sämsta matchserien skulle bli finalen kan jag tycka.

Nåväl efter 20 år utan SHL, kan jag inte påstå att jag saknar den ligan speciellt mycket. SHL är totalt profillös och urvattnad idag än vad den en gång var. Däremot hade det varit bra för Lövens juniorsida att få en superelit plats och man skulle stärka ekonomin ytterligare med 3-4 säsonger i SHL med arenarenoveringar som är nödvändiga. Viktigare än så är det i inte med SHL. Ska vi nån gång gå upp också ska det vara i en fullsatt hall, tomma läktare är så sanslöst tråkigt och avslaget. Jag ger Timrå max 2 år sen är ni tillbaka i Allsvenskan igen, era förutsättningar är inte bättre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Greg P: Jag gillar inte heller SHL som organisation och deras roffarmentalitet i svensk hockey.

Vi har dock, till skillnad från er, en juniorverksamhet som håller bra klass. Er satsning på 11 transatlanter eller vad det blev är ju inget man bygger en långsiktig organisation i svensk hockey kring. Det kan hjälpa enstaka år för att ta sig upp/hålla sig kvar. Det är dock ytterst kortsiktigt tänkt.

I år var det lika för alla med ingen publik. Oavsett vad så går jag hellre upp ett sånt år än inte alls.

Sedan har vi den svåraste matchen kvar att vinna, så inget är klart än.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Greg P: Bara av ren nyfikenhet, vilka (icke-)
förutsättningar är det du specifikt tänker på då?
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Greg P: låter väldigt mycket som att du mest försöker skydda dina egna känslor med det du säger. Oavsett vad handlar det om jävligt mycket pengar och ens ett år i SHL kan ge stora långsikta fördelar för en förening. Det suger för er att det står 3-1 i matcher men sluta låtsas som att gå upp i SHL inte spelar någon roll, för det gör det.
Låst ämne