1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2203835

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Lub: jag lägger ingen stor vikt eller stör mig på unga människor som brinner för Timrå IK, RV lägger ner mycket jobb på att stödja Timrå..vi soffpotatisar ska uppskatta RV stöd. Det är gubbvarning att störa sig på den nya generation. Jag tycker dom gör det jävligt bra..Timrå supporter är Sveriges ledstjärna, vi hade en supporterkultur långt innan övriga Sverige visste vad ordet betyder. Nää.. vi ska INTE slå ner på Rv..dom gör ett för jävla bra jobb!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
snushane:
RV behövs men precis som med de flesta grupperingar så finns avarter. Dock handlar det väl om unga, naiva men engagerade personer som triggas av pulsen och känslan av tillhörighet. Man har själv varit där. Jag kan köpa det och le lite överseende.

Men inte om det går för långt, när det blir bråk och slagsmål och jag tvingas lämna arenan för att jag är där med barn som blir livrädda. Som exempel.

Sanningen att säga är det här ändå faktiskt undantag, det håller jag med om. Vi har inte nån ökänd ultrasfalang som skämmer ut oss. Inte än iaf.

Känslan är däremot att de här svartklädda individerna på taket inte skulle ha nåt emot en sådan utveckling och då måste det stävjas och kvävas i sin linda.

Jag vill omöjligt tro att det är de som ska vara representativa för RV
Låst ämne