1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581346 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2203843

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
snushane:
RV behövs men precis som med de flesta grupperingar så finns avarter. Dock handlar det väl om unga, naiva men engagerade personer som triggas av pulsen och känslan av tillhörighet. Man har själv varit där. Jag kan köpa det och le lite överseende.

Men inte om det går för långt, när det blir bråk och slagsmål och jag tvingas lämna arenan för att jag är där med barn som blir livrädda. Som exempel.

Sanningen att säga är det här ändå faktiskt undantag, det håller jag med om. Vi har inte nån ökänd ultrasfalang som skämmer ut oss. Inte än iaf.

Känslan är däremot att de här svartklädda individerna på taket inte skulle ha nåt emot en sådan utveckling och då måste det stävjas och kvävas i sin linda.

Jag vill omöjligt tro att det är de som ska vara representativa för RV
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
mikenomad: med all respekt till det du skriver, men än så länge tycker jag RV är rätt så beskedliga. Som jag sagt tidigare så engerarar dom sig mycket för laget. Dom stöttar, skjuter raketer,,bengaler och står i och sjunger..sånt tänder en förening,, ett vi..ett lag..Vi är Timrå fucking Timrå..vad gjorde du själv då Timrå var klara för SHL? Låg hemma som jag och krispade chips från ica lågbudget snacks, Nä vi ska vara rädda om att det kommit en ny frisk fläkt i Timrå supporter skap. Sen försvarar jag inte våld el annst dylikt.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Nyfiken som jag är, är det någon som har varit in på lövens stängda forum? Erkänner dom sig besegrade, eller hade dom bara otur med Covid och skador?
Låst ämne