1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580478 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2204331

Sv: Silly Season 2021-2022
snushane: Problemet blir, när man börjar titta på truppen, att man vill ha kvar så mycket. Men det kan vi inte kosta på oss om vi ska hävda oss i SHL.
Vi sitter tyvärr med kontrakt på Liljevall och Blomkvist, vilket är synd och ett problem enligt mig. Jag tror att ingen av dem ska vara med i SHL egentligen, möjligtvis Liljevall.

Sen har vi ju våra brunkare. Madsen, Boyce, Lindholm och i viss mån Liljevall. Vilka ska vara kvar? Boyce absolut, kulturbärare behövs.

Mellanklassen: Walli, Hartman, Olofsson, Blomkvist,
Jag skulle vilja behålla bara Hartman och Walli.

Snidare: Lodin. Ja.

Förstafemman: Lundin, Lööke, Dalle, Jarå..

Målis: JJ-Ja, Ohre Nej

Det behövs en ny toppfemma! Då menar jag Hrivik-Cehlarek-Camper nivå.

Det behövs en till målis

Det behövs minst 3 nya spetsbackar, förutom Didrik.

Ursäkta upplägget, bara mina spontana tankar just nu.. :-)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: jaa, listan kan göras lång på vilka man vill ha i Timrålaget, men vi måste vara realistiska oxå. Bolla med cmore miljonerna och en löjlig fallskärm till Håvee. I läget som Timrå är i som nykomlingen i fina sällskapet så gissar jag på att Nubben letar först och främst hårt jobbande spelare som går bra in i gruppen. Det gäller att överleva nu första året. Givetvis måste spets in på alla delar. I min vilda fantasi så hoppas jag att såna spelare som Liljan och Blomman kan få en rejäl nytändning i att spela i SHL. Man kan ju hoppas, Nubben får trolla helt enkelt, han är ju bevisligen bra på sånt.
Det blir väl Brynäs och Oskar vi ska ha bakom oss gissar jag.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Jo jag håller med om Blomqvist och Liljewall. Jättebra killar men lite synd att det skrevs två säsonger. Båda killarna har bra spelsinne, men blomqvist ser ofta rätt trött ut och har inte direkt någon "wow-känsla" i det han gör. Liljewall ser jättetrög ut på skridskorna, men han är jäkligt smart som spelare så vi kanske kan parkera honom framför mål som sista delen av ha-säsongen
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Å andra sidan finns det ju inget som säger att många av killarna inte skulle hålla i SHL. Vi vann HA med över 20 poäng liksom.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Om vi ska vara kvar i SHL så får man kika lite på de lag som lyckats hänga sig kvar tidigare. Vad är det som urskiljer dem?

Örebro, Växjö, Malmö....
Låst ämne