1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205089

Sv: Silly Season 2021-2022
Tycho: Tycker det känns som att vi kommer att behöva trimma bort fler. Lodins potentiella uppsida är ju enorm, han måste man förlänga med även om han initialt kanske skulle få det tufft med det defensiva spelet. Olofsson kanske kan lånas ut? Walli ut känns logiskt. Hartmann kanske klarar SHL men känns långt ifrån solklar. Madsen och boyce kan säkert klara sin roll i en checking line. Det är många som är tveksamma tycker jag men det är kanske så det måste vara i truppen hos en nykomling? Dom backar du radar upp har ju främst defensiva egenskaper också, möjligtvis att Westerlund har en mer offensiv aura över sig men tittar man på de offensiva räder som han och Svensson brukar unna sig så tror jag det kan straffa sig snabbt och skoningslöst i SHL.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: Skillnaden nu jämfört med sist vi spelade i SHL är ju fördelen att kunna "sortera bort skadat gods", om ni förstår liknelsen. Då satt vi fast med flera spelare som saknade nödvändiga kvalitéer för spel i SHL. En chansning som redan innan var dömd att misslyckas. Nu "gjorde det" t.ex inte så mkt att en toppback som Hardegård lämnade. Vi kan t.o.m. önska honom lycka till, utan att behöva spilla dålig energi och ödsla bitterhet över Marcus. Vi kan tvärtom önska honom lycka till och höja ribban för oss själva.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: De jag känner mig mest osäker kring av de som har kontrakt är nog Blomqvist och Olofsson med tanke på roll och prestation. Tror faktiskt Liljevall passar bättre i en tredje/fjärdekedja i SHL än Blomqvist.

Olofsson har sjukt hög potential men det har ju inte riktigt ramlat på plats. Blomqvist skulle klara sig bra i SHL men frågan är om vi inte behöver någon mer spetsig än honom för truppens helhet.

Gällande målvakt hade jag hellre sett en målvakt på väg uppåt än en som tex kommer hem från AHL/NHL med stukat självförtroende.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: Olofsson på utlåning har jag fantiserat om också. Till typ Tingsryd eller Almtuna.
Låst ämne