1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581820 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2205084

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: Svårt att få ihop truppen just nu om man tittar på vilka man skulle vilja behålla.
Om man tänker sig i alla fall två nya spetsforwards(Lander och en till)
Önskan att vi har kvar((inklusive de med kontrakt) Hartmann, Lodin, Lundin, Lööke, Dahlen, Olofsson, Liljevall, Blomquist, Walli, Boyce, Madsen.
Rykten in: Viktor Liljegren
Det är 14 forwards om Liljegren kommer. Räcker det för SHL? Vilka ska spela tredje/fjärdefemman? Om vi spetsar till det vilka får inte kontrakt? Är det Lodin, Madsen, Boyce eller Walli som får stryka på foten? Förutsätter(hoppas) att Dahlén och Lundin blir kvar. Liljegren känns malplacerad OM vi får behålla alla forwards vi vill.

Backar känns det mer flexibelt, speciellt om Hardegård försvinner.
Kvar: Per Svensson, Albin Carlson, Filip Westerlund, (Hardegård).
Rykte in: Didrik Strömberg
Hur många av dem håller för 1-2 backpar i SHL... Vilka av dem är sugen att vara 7-8 back?
Känns som det måste in 2 backar för första två backpar förutom Didrik, en yngre utvecklingsbar samt en ny in som konkurrerar om tredje backpar.

Målvakter: JJ, ny som konkurrerar om platsen(Clas Endre?)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Tycho: Tycker det känns som att vi kommer att behöva trimma bort fler. Lodins potentiella uppsida är ju enorm, han måste man förlänga med även om han initialt kanske skulle få det tufft med det defensiva spelet. Olofsson kanske kan lånas ut? Walli ut känns logiskt. Hartmann kanske klarar SHL men känns långt ifrån solklar. Madsen och boyce kan säkert klara sin roll i en checking line. Det är många som är tveksamma tycker jag men det är kanske så det måste vara i truppen hos en nykomling? Dom backar du radar upp har ju främst defensiva egenskaper också, möjligtvis att Westerlund har en mer offensiv aura över sig men tittar man på de offensiva räder som han och Svensson brukar unna sig så tror jag det kan straffa sig snabbt och skoningslöst i SHL.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Tycho: Jag skulle inte känna mig jättetrygg om det blev Claes Endre som parhäst till JJ. Visst han va bra mot oss i slutspelet. Men vi har ju haft en tendens att skjuta målvakter bra förut.
Låst ämne