1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581111 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205075

Sv: Silly Season 2021-2022
Icingpucken: Sen kan ju en spelare, mitt i glädjeyran på isen, kanske brista ut i ett ”vi kör ett år till i SHL!!” och sen när man sätter sig vid förhandlingsbordet så kanske inte ens klubben vill ha kvar spelaren? Säger inte att så var fallet med Hardegård men det finns ju faktiskt två sidor av myntet där, Nubben kommer säkert behöva sätta sig med vissa spelare som mer eller mindre varit givna i Timrås allsvenska trupp men som inte håller för SHL.

Just NU tycker jag det känns bekvämt med att Hardegård sticker, vi får väl se hur det känns om tre månader när vi vet vem som ersätter honom.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: Svårt att få ihop truppen just nu om man tittar på vilka man skulle vilja behålla.
Om man tänker sig i alla fall två nya spetsforwards(Lander och en till)
Önskan att vi har kvar((inklusive de med kontrakt) Hartmann, Lodin, Lundin, Lööke, Dahlen, Olofsson, Liljevall, Blomquist, Walli, Boyce, Madsen.
Rykten in: Viktor Liljegren
Det är 14 forwards om Liljegren kommer. Räcker det för SHL? Vilka ska spela tredje/fjärdefemman? Om vi spetsar till det vilka får inte kontrakt? Är det Lodin, Madsen, Boyce eller Walli som får stryka på foten? Förutsätter(hoppas) att Dahlén och Lundin blir kvar. Liljegren känns malplacerad OM vi får behålla alla forwards vi vill.

Backar känns det mer flexibelt, speciellt om Hardegård försvinner.
Kvar: Per Svensson, Albin Carlson, Filip Westerlund, (Hardegård).
Rykte in: Didrik Strömberg
Hur många av dem håller för 1-2 backpar i SHL... Vilka av dem är sugen att vara 7-8 back?
Känns som det måste in 2 backar för första två backpar förutom Didrik, en yngre utvecklingsbar samt en ny in som konkurrerar om tredje backpar.

Målvakter: JJ, ny som konkurrerar om platsen(Clas Endre?)
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: kanske bra för båda parter att Ohårde får testa nåt nytt men precis som du säger så är man bekväm med beslutet så länge ersättaren blir bra
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle:
Skulle vilja citera Jens Pihl på twitter:

"100 spänn på att familjen Norberg hade en kväll med snacks och Monopol. Hardegård köpte Norrmalmstorg och centrum direkt, Nubben drog näven i bordet och skickade pojken till Örebro."
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: Är det ngn, som Nubben har koll på, så är det Hardegård.
Låst ämne