1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581127 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205279

Sv: Silly Season 2021-2022
Jag är inte besviken på Lander eller Hardegård. Dock så går det inte att sticka under stolen med att Timrås chanser att etablera sig i SHL minskar utan Lander i laget. Den lilla chans vi ev hade att locka hit Pääjärvi är nog helt körd nu också. Hoppas att Dahlén blir kvar och att han och övriga laget tar ytterligare kliv under kommande säsong...

Ska bli intressant att se Nubbens lagbygge.

(Lite besviken är jag att Lander inte ansluter i år)...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Som supporter känns det lite tråkigt att Lander väljer Schweiz och Hardegård går till en konkurrent. Men handen på hjärtat, visst finns det väl betydligt finare ställen att bo och spela hockey på än i Sundsvall.

Örebro känns dock tveksamt. Men det är upp till Hardegård själv att avgöra. Förstår om han vill prova något nytt och ta ett till steg i sin karriär. Att få chansen att bo och arbeta i Schweiz däremot tackar få ishockeyspelare och deras familjer nej till. Särskilt efter att ha suttit i sovjetiska fångläger i fyra år.

Både Hardegård och Lander har fört en dialog med Nubben så han har säkert varit uppdaterad på läget.

Det kommer att gå bra även utan Lander och Hardegård.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Mest besviken är jag över hans kommentar om att pengarna absolut inte alls har någon betydelse.
Det är upplevelsen han vill åt...
nämen allvarligt!
Klart både han och hans fru vill åt pengarna mest av allt.
Hade han vilja haft en upplevelse som inte går att slå så skulle han ha skrivit på för Timrå , blivit helgon förklarad och etablerat oss i SHL.

Jag hade kunnat köpa det om han sagt att han vill ge utlandet nått sista år för att tjäna ihop en sista slant.
Jag hade inte klandrat honom för det. Vem vill inte tjäna mer pengar då det räcker både till barn, barnbarn, barnbarnsbarn och övrig släkt liksom,

Men att han skriver på för ”upplevelsen” känns som ett hån...
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Lub: Ja besviken blir man ju såklart. Men inte på Lander som person utan på att Timrå tappar potentiell slagkraft. Han chansar ju lite själv också, jag tror på att han vill spela i Timrå igen men det gäller ju att han är en spelare som är intressant när det väl händer. Nästa säsong var han given, om 1-2 år vet vi ju inte idag hur läget ser ut.
Låst ämne