1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205343

Sv: Silly Season 2021-2022
Synct: Uh...måste säga att luften gick ur lite nu.
Var rätt säker på att Anton ville komma hem och ge oss ngr år i sin prime. Men nu blir det inte så. Jag är besviken och skiter i vad andra anser om det.
Men löften är löften, för vad det är. Som ngn annan sa, han kommer väl hem och ett par tre år, halvskadad och orkar med en halv säsong. Han är ingen ungdom längre...
Inte ens Anton kommer hem som utlovat....då vet man att money talks..
Faan... :-(
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Känn lugnet. Det har gått en (1) dag av vår silly. Ifjol höll folk på att kasta in handduken på dirren direkt när Sebbe Ohlsson skrev på för Modo. En KATASTROF nästintill, sen visade det sig snarare att det förmodligen inte ens var speciellt aktuellt att förlänga med honom. En brunkare med hans löneanspråk… njae, det blev roligare med Lodin på den där platsen i andrakedjan.

Lander och Hardegård är givetvis av en helt annan dignitet nu, och att båda rinner oss ur händerna denna första dag är ju absolut inget roligt. Men, ja… jag kan förstå båda två. Uppenbarligen har Lander fått en bra deal som fungerar med hans familjesituation, och än så länge har jag inte sett något som antyder att den där Schweizsvängen blir längre än ettårig. Han har inte varit med på den resa vi gjort på senare år, och den resan kommer få ett helt nytt delmål bara vi överlever kommande säsong med SHL-statusen intakt. För det kommer det krävas en hel del, men framförallt kommer det krävas att många spelare slår personliga rekord. Där hade han varit enormt viktig som någon form av ledsagare, men nu är det bara att släppa honom och gå vidare.

Hardegård är givetvis ett prestigetapp, men precis som många redan varit inne på så tror jag nästan att det är så att Nubben propsat på att Harde måste testa något nu. Förra säsongen var han påväg till Luleå (sades det) och nu har han haft intresse från flera håll hela säsongen. Jag är mer nyfiken på att se vad han kan få ut i en etablerad klubb än vad jag hade varit om han stannat här, för vi kommer ofrånkomligen behöva förstärka på just de positioner där han huserat nu under senare år. För mig har det inte varit helt enkelt att se var vi ens skulle placera Hardegård, och nu löser sig den biten av sig självt. Optimalt att han drar till en så intetsägande klubb som Örebro också, det är en sån där klubb där spelarna är inhyrda konsulter i stort sett.

Nä, det blev ingen klang och jubel-måndag detta. Men de enda som är det minsta förvånade är förmodligen vi supportrar, hade ex. Hardegård varit vårt absolut enda offensiva hopp på backsidan så hade Nubben givetvis låst in honom i källaren hemmavid. Det går att säga väldigt mycket om Hardegård, men att han är en sån som är supersugen på den stora vida världen och att fly tryggheten så fort han får chansen tror jag i c k e. Det här har han blivit peppad till, och det är enklare i dagsläget att se vad såna som Westerlund, Svensson och Carlson ska bidra med i nästa års lag. Om nu de två förstnämnda blir kvar.

Men visst fan vore det väääldigt tacksamt nu om vi fick se en puff om en nära förestående livesändning. Mest bara för att få ett hum om vilken riktning vi är påväg att ta detta. Varenda signal man hör är positiv, men man längtar ju efter att få se konturerna av det som komma skall.
Låst ämne