1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580610 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205347

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: Jo fast journalister är ju experter på att hitta rubriker som ska locka supportrar att klicka. Hur ofta hör man inte om gamla lirare hur gott de snackar om klubben och hur de gärna vill spela här igen? Hur ofta händer det sedan? Typ aldrig. Där har vi lite att jobba på jämfört med andra SHL-klubbar som faktiskt får hem en hel del lirare från NHL/KHL/Europa. Lander kanske var lite extra smörig för klubben + fick ett gäng ledande frågor och vips så låter det som att han är 99% säker. Privat öga mot öga låter det nog inte lika självklart att de ska lira i just Timrå. Jag tror Timrå som klubb behöver tuffa till sig lite och bli en klubb som inte bara är det där schyssta föräldrarhemmet/moderklubben utan också en klubb som har en strävan. Etablering i SHL är en bra början.. Organisatoriskt så ser det bättre ut på länge och jag tror det är där det hela börjar och måste utvecklas först och främst.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Att Lander väljer annan klubb är bara att acceptera. Att han däremot själv uttalat sig om en ’snar återkomst’ nu i närtid och att vara tillbaka medans han har något att ge känns lite svårare att acceptera. Bättre läge att komma till Timrå än nu är det inte säkert att han får. Mao var pengarna viktigare än att spela i Timrå. Det känns surt givet tidigare uttalanden.

Tycker också det är lite ironiskt att han går till Schweiz men att det inte beror på pengarna. ’Vill du tjäna pengar ska du spela i Ryssland’. Hans senaste fyra år tyder ju då på att pengar trots allt är väldigt viktigt…
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
thorwald: det kanske är så men lander-ryktet till Timrå har väl levt i 3-4 år nu med ett antal intervjuer? Han har ju varit det stora hoppet nu i ett antal år? Ska inte sticka under stolen med att jag är grymt bitter över detta men känner samtidigt att för mycket bitterhet mot Lander blir ett slag i ansiktet på en kille som Dahlén som faktiskt varit här hela tiden och tagit upp oss två gånger. Och DÄR kan vi ju tveklöst säga att pengarna är sekundärt.

Men jag håller med. Begreppet ”klubbhjärta” är urvattnat när det gäller 99% av spelarna, åtminstone om man inte lägger till ”…om pengarna är rätt” bakom ordet.
Låst ämne