1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205362

Sv: Silly Season 2021-2022
Att Lander väljer annan klubb är bara att acceptera. Att han däremot själv uttalat sig om en ’snar återkomst’ nu i närtid och att vara tillbaka medans han har något att ge känns lite svårare att acceptera. Bättre läge att komma till Timrå än nu är det inte säkert att han får. Mao var pengarna viktigare än att spela i Timrå. Det känns surt givet tidigare uttalanden.

Tycker också det är lite ironiskt att han går till Schweiz men att det inte beror på pengarna. ’Vill du tjäna pengar ska du spela i Ryssland’. Hans senaste fyra år tyder ju då på att pengar trots allt är väldigt viktigt…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Patrick Polly: Hade det inte med pengar att göra utan att han ville bara uppleva Schweiz så hade han ju kunnat hyra ett hus där några veckor i sommar, kolla in stan och sommarträna på egen hand i alperna och lira hockey på hemmaplan i höst.

Otroligt trist. Hade vi knutit till oss honom hade det varit betydligt lättare att locka fler stora namn till laget.
Får inte bli som sist vi gick upp när vi fick nöja oss med andra lags leftovers från deras tredje/fjärdelina.

Tung start på silly season. Vad blir nästa nyhet? Dahlen testar NHL en sväng till, Lundin drar till Skellefteå? Lodin klar för Leksand? Hartmanns knä läker dåligt?

Kan klubben snälla presentera en god nyhet nu istället?
En tung värvning, en bra förlängning, .... NÅT positivt.... materialförvaltarn förlänger?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Patrick Polly: Jag lägger min röst i att i Anton Landers fall så går mig familjen före exakt allting. Beslutet om att spela/bosätta sig i Schweiz är säkerligen voterat, anammat och klubbat i familjerådet. (#SAMCRO)
Schweiziska alperna krossar förmodligen Norra Lundvallen som bostadsort.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Patrick Polly: Precis som alla gånger tidigare är det rätt meningslöst att hoppas på "återvändare". Det är svårt att gå ner i lön när familjen väl vant sig med en viss livsstil. Det är vilken lön vi kan erbjuda som avgör vilka spelare vi kommer kunna knyta till oss. Förhoppningsvis kan vår effektiva organisation till viss mån kompensera att vi har 6 miljoner mindre att leka med än resten av lagen.
Dahlén är unik.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Men hörrni! ska vi verkligen haka upp oss på gamla "avdankade" hemvändare att de ska kirra biffen? Bättre bygga fräscht från början nu när vi är i SHL! Folk som vill lira i Timrå och ser sin chans där som Lodin t.ex!

Ta in några finnar som vill basta men prova på dricka lite annan bärs än Karhu
Låst ämne