1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582415 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2205452

Sv: Silly Season 2021-2022
sargad: helt riktigt! Spelare lämnar och utvecklas på andra ställen efter säsonger likt den vi precis upplevt.

Jag liksom (ALLA) här inne skulle naturligtvis önska vinna den ädlaste av valör ”tillsammans” med Dahlén. Sådana spelare är unika och vart vore klubben idag utan honom.

Men hur rimligt är det? Naturligtvis så ska även sådana spelare, essen i kortleken, också dem ges utrymme att testa vidare någon annanstans om så önskas, inte att frångå till en annan peng än den klubben kan sträcka sig till att ge, det är i flera aspekter helt rimligt och inget att ifrågasätta.

Sedan kan man leva i villfarelsen att ingenting får förändras och att saker och ting alltid ska se ut och vara som de idag är, de är i min mening varken bra för den enskilda spelaren eller klubben som ska ta nästa steg. Domedags profetia att allt ska falla samman får stå för dig.

Mitt resonemang lever i ovan, dvs att vissa spelare med glädje får, ska eller bör lämna. Allra helst behåller man naturligtvis essen, men de liksom Jokern i leken lämnar ofta när avancemang äger rum.

Nu lär förvisso nog Jokern ”på-gränsen-spelaren”, slitvargen, klubbikonen eller vad No 23 nu bär för namn mest sannolikt stanna.

Det till vissas glädje, bevisligen inte min. Hur som haver önskar vi trots alla våra olikheter dock samma sak, liksom du skrev, ett konkurrensdugligt lag till hösten.

Vi får la se vad det blir helt enkelt. Jag kan endast hoppas att den sk satsningen äger rum och med det att spelare som enligt mig inte håller måttet här och nu tackas av.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
TIK86030: Det sättet du verkar förespråka för lagbygge uppfattar jag som ganska långt ifrån Nubbens. För att köra lite mer enligt ditt sätt skulle nog det första bli att byta ut Nubben som sportchef.
Lite på skoj men också med en nypa allvar skulle jag rekommendera Stefan Lindqvist åt dig då.
Låst ämne