1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578016 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2205542

Sv: Silly Season 2021-2022
sargad: Ja Nubben måste gå på lite "rutinerad" spets denna gång, alltså spelare som under sin karriär presterat lite poäng. Vi kan inte endast gå på spelare som K A N få sitt genombrott. Det är när det stormar som det är viktigt med spelare som varit med på en högre nivå förut och som är lite van att ha pressen på sig att prestera.
Tycker att om vi fårbehålla alla vi vill så kommer det finnas en bra mix om vi får in lite mer offensiv spets,även om det kostar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Jag är delad när det gäller Boyce. Som sagt - vem gör rollen med mer glöd och vilja? Men räcker det? Han är ingen Messias som kommer vara skillnaden på om vi åker ut eller ej. Vi har åkt ut med honom i truppen förr. Kanske trånar man bara efter något nytt i hopp om att någon annan spelare ska göra det bättre i samma roll. Det känns dock svårt att sia om på förhand. Jag lutar ändå åt att vi ska behålla honom. Det är svårt att ersätta spelare som täcker skott med ansiktet vid ledning 5-0 och en minut kvar av matchen. Såna karaktärer ska man vara rädd om, han har dessutom ett hjärta för klubben och det räcker längre än mycket annat. Vi gick ju faktiskt upp med honom i truppen med.

Ju mer jag skrivit i detta inlägg desto mer säker har jag blivit på att jag ändå vill behålla honom i laget. Han är en del av ett lag där varje spelare fyller olika roller. Han är inte där för att göra poäng, men han bidrar till segrar på andra vis och banar vägen för att andra kan kliva fram i poängprotokollet.

Ska vi värva spelare efter poängsnitt istället för kompetens för att fylla en specifik roll, då kommer vi sluta som Björklöven.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Ser vi det dessutom lite krasst så har inte Dahlén presterat på nivå som SHL än. Visst kolla på E.P som kom in och dominera, men han hade också rätt fin omgivning kring sig i Växjö om man säger så.
Låst ämne