1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2209900

Sv: Silly Season 2021-2022
Tycho: Du kan väl inte mena att Ottawa skulle bry sig om Lodin spelar i Leksand eller i Timrå?
Det kan jag aldrig tänka mig...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: De vill säkerställa sin produkt som de investerar i. Klart att de kommer ha åsikter om vart han spelar, vilken roll han får, möjlighet till slutspel, vilka spelare han kommer få spela med.
De kan se fördelar med att han får spela i ett lag som vinner mer och att han har möjlighet att få en stor roll eller att han spelar i ett lag han får en större roll men laget riskerar att vara längre ner i serien.
Sen är det klart att de inte kommer skicka Victor till ett lag han inte vill spela i men tro inte att Ottawas ord inte har betydelse.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Kan väl tänka sig att Senators vill att Lodin ska spela där han får mest speltid och störst möjligheter att träna på sina förbättringsområden. Den chansen borde vara större i Timrå, inte minst för att vi kanske har svårast att bygga ett nytt lag (sen säsong, nykomling och allt det där) och förmodligen är mer benägen att spela en sån som Lodin även om han skulle få problem med tempot i SHL.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: vill Lodin spela i Timrå kommer han självklart få göra det.
Vore rätt weird faktiskt om han drog. Står fast vid att han nog egentligen skulle må bäst av en säsong till i HA. Han är en fantastisk tekniker och ett ständigt orosmoment för försvaret, men: han är inte mer än medioker när det gäller avslut. Han behöver också mogna i spelet vad gäller avvägningar (lära sig spela pucken snabbt, exempelvis när han forecheckas i egen zon).

Med det sagt: han hade en grym utveckling andra halvan av säsongen. Fortsätter den spikrakt uppåt (såsom den gjorde för EP t ex, trots att jag hävdade att han nog skulle må bra av en säsong till i HA...) kommer han kunna bli minst lika farlig från start i SHL som han var i slutet av HA.

Dock: att dra i det här läget känns märkligt. Här borde han vara trygg nog för att kunna utvecklas, han har förtroendet, han lär få en mysig tilltänkt roll. Ska han byta det mot LIF som haft en bra grundserie 20/21 men som enligt all hockeylogik torde närma sig ännu en urspårning?

Njae. Jag tror Lodin blir kvar. Om inte, tough shit. Inte säkert att Timrå förlorar mest på det.
Låst ämne