1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2212905

Sv: Silly Season 2021-2022
Rallarn: En viktig pusselbit i laget, en hårt jobbande kulturbärare med stort Timråhjärta, något alla lag behöver.
---------------------------------------------------------------------------------------
Det må så vara. Det är nog är läge för TIK:s ledningsgrupp att illa kvickt kontakta ansvariga inom San Jose's organisation, för att ge dem ett 'kryddat' erbjudande: Nämligen att erbjuda San Jose den 'oemotståndliga' valmöjligheten till ett byte, där San Jose erhåller Jeremy Boyce Rotevall i utbyte mot att Jonathan Dahlen blir kvar i Timrå. Givetvis ska San Jose i samband med den affären kompensera Timrå med ett antal miljoner i mellanskillnad med tanke på vilken excellent klasspelare Boyce-Rotevall faktiskt är.

Vad tänker du om det Rallarn?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
HAS är Mellanmj: Tänk att det finns människor som lägger ner sån lust och tillfredsställelse att nedvärdera ett annats lag spelare? Vem du än är så koncentrera dig på ditt lag istället. Om du har nåt? Vad har du emot Bojjan? Har din tjej flirtat med han? Har han kanske fått dig att tappa ansiktet nån gång? Hur som så verkar du va en väldigt liten ynklig person.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
HAS är Mellanmj: Min ditt sätt att se på spelare så är jag övertygad om att du är en Umä-bonde.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
HAS är Mellanmj: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
-----------------------------------------------------------------
HAS är Mellanmj: San José har inte råd med det.
-----------------------------------------------------------------
Låst ämne