1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581125 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2213548

Sv: Silly Season 2021-2022
SebastianH: Finns massvis med unga spelare som inte tar den chansen i SHL, utan istället prioriterar en lägre division till förmån för sin möjliga utveckling. Olofsson ansåg sig dock vara bra nog för SHL, men när verkligheten kom ikapp passade det tydligen att spela i Timrå igen.

Tyvärr verkade inte det hjälpa hans fortsatta utveckling ändå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Heisenberg: Det går samtidigt inte att enbart lasta individen för den typen av beslut. Då ska vi lasta Hållander, Dahlén också. Hållander och Olofsson gick båda i andrarundan och var 19 år när vi åkte ur. Båda var högst tongivande redan 17/18 (inte minst Olofsson). Att de var högintressanta för SHL-klubbarna när vi åkte ur är fullständigt givet. Sen var det sannerligen inte snyggt att ryktet om Olofsson och SAIK dök upp flera månader innan den säsongen var avslutad.

Olofsson sågs som oerhört lovande och folket i Montreal trodde att de gjort ett rejält fynd som plockade honom så sent som i andrarundan, inte minst med tanke på att han avgjorde tre matcher i direktkvalet mot KHK. Sen, ja… 18/19 fick han ett ansvar i vår centerlina han definitivt inte var redo för och den säsongen har vi tröskat igenom en miljon gånger här. SAIK såg uppenbarligen något stort i honom även dom, och istället fick han skadeproblem och allt stannade av.

Han måste ta ett rejält omtag och få ordning på allt, och jag kan definitivt inte påstå att han kommer få optimala förutsättningar för det i TIK-tröjan. När hans arbetsbeskrivning kortas av så pass mycket som den gjorde nu i slutspelet så är han riktigt bra, men det var definitivt inte som spelbegåvad brunkare han draftades en gång i tiden. Loppet är definitivt inte kört för Olofsson, men det är minst sagt svårt att hitta en plats för honom här under kommande säsong. Han skulle behöva köra en säsong i BIK tycker jag, och få lära sig att lira lite raggarhockey. Tuta och köra, brottas lite. Hitta en poängproduktion.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Heisenberg: Framförallt saknar han spelglädje som är en avgörande nyckel till att bara kunna nå sin lägstanivå oavsett var du spelar. När han blommade ut i kvalet mot KHK 2017/18 så lyste det om honom. Han älskade att spela ishockey. Det som vi har fått se den gångna säsongen liknar ingenting. Precis allt måste ha gått fel i Luleå. Jag beskyller inte Luleå för att ha förstört för honom, men något har uppenbarligen inte fungerat. Det finns säkert anledning till att han inte blev kvar i Norrbotten. Frågan är bara vad?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Heisenberg: Han och Fille valde SHL, rätt eller fel kan man ju diskutera men man bör inte kastas åt vargarna för det.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Fredag imårn tamefan! Släpper Nubben en bomb imorgon må tro!!!? Det skulle smaka fint med nån forward!
Låst ämne