1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578001 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2213572

Sv: Silly Season 2021-2022
Heisenberg: Det går samtidigt inte att enbart lasta individen för den typen av beslut. Då ska vi lasta Hållander, Dahlén också. Hållander och Olofsson gick båda i andrarundan och var 19 år när vi åkte ur. Båda var högst tongivande redan 17/18 (inte minst Olofsson). Att de var högintressanta för SHL-klubbarna när vi åkte ur är fullständigt givet. Sen var det sannerligen inte snyggt att ryktet om Olofsson och SAIK dök upp flera månader innan den säsongen var avslutad.

Olofsson sågs som oerhört lovande och folket i Montreal trodde att de gjort ett rejält fynd som plockade honom så sent som i andrarundan, inte minst med tanke på att han avgjorde tre matcher i direktkvalet mot KHK. Sen, ja… 18/19 fick han ett ansvar i vår centerlina han definitivt inte var redo för och den säsongen har vi tröskat igenom en miljon gånger här. SAIK såg uppenbarligen något stort i honom även dom, och istället fick han skadeproblem och allt stannade av.

Han måste ta ett rejält omtag och få ordning på allt, och jag kan definitivt inte påstå att han kommer få optimala förutsättningar för det i TIK-tröjan. När hans arbetsbeskrivning kortas av så pass mycket som den gjorde nu i slutspelet så är han riktigt bra, men det var definitivt inte som spelbegåvad brunkare han draftades en gång i tiden. Loppet är definitivt inte kört för Olofsson, men det är minst sagt svårt att hitta en plats för honom här under kommande säsong. Han skulle behöva köra en säsong i BIK tycker jag, och få lära sig att lira lite raggarhockey. Tuta och köra, brottas lite. Hitta en poängproduktion.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Knylan: Tror att Olofsson skulle kunna ha nytta av ett år under Karlin. Om vi ska börja använda MODO som farmarlag så är det väll lika bra att köra igång från säsong ett? Dessutom får de ju superspets till förstakedjan!

Om inte annat kanske den extremt underdimensionerade pytte-jumbotronen kan skrämma Olofsson till stordåd?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Knylan: Jag ser vad du skriver och jag vet att många ansåg det.

Jag har dock om jag ska vara ärlig aldrig sett hans storhet riktigt, inte ens på den tiden och speciellt inte alls på samma vis som med Elias, Hållander och Dahlén till exempel. Fick aldrig samma känsla av Olofsson, och jag blev faktiskt inte speciellt glad över att han kom tillbaka från Skellefteå heller. Men hoppet fanns där att det kanske fanns en möjlighet till att han kunde visa något. Så blev det dock inte, och då försvann mitt sista hopp till honom i samma veva, tyvärr.

Därav min kritik nu och denna säsong mot honom. Jag har aldrig ansett att han är en speciellt bra hockeyspelare, det kanske är en åsikt som framstår som okunnig men jag står för den. Och för mig är det frustrerande att se han ta plats i laget på grund av detta.

Med det sagt önskar jag honom all lycka i ett annat lag, om det nu skulle bli så.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Knylan: Som så många ggr förr utvecklar du rätt exakt det jag tycker men inte ids/förmår sätta på pränt.
Just precis så, sammanfattat klart o betart
Låst ämne