1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577860 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2215360

Sv: Silly Season 2021-2022
snushane: Haha tyckte det var enkelt och tydligt? 😅

Sen förstår jag inte vad som är så farligt att lånas ut om det visar sig Johansson inte tar en plats i dagsläget?
Är det katastrof att Lodin förmodligen inte tar en plats i Ottawa denna säsong och lånas ut till Timrå förmodligen för att nästa säsong vara redo för NHL?

Det om nått är väl att skynda långsamt. Bättre Jojansson får köra i en offensiv roll i HA en säsong än att sitta och nöta bänk och spela gnuggarroll som han absolut inte skall kasta bort på.

Jag blir mer än glad om O.J tar för sig och tar plats i år, men heller ingen katastrof då han har kontrakt med Timrå även nästa säsong om det blir utlåning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Tycker tvärtom, om han inte tar en plats så låt han stanna kvar och bära många minuter i juniorlagen istället. Det finns ingen garant för att han får en stor roll vid en utlåning till HA, och om han är kvar på hemmaplan kan han dessutom utan problem vara med och träna med A-laget, vilket är nog så gott som att åka iväg till typ Troja och eventuellt möjligtvis spela en stor roll, men där det inte kommer finnas särskilt stort tålamod. Är det något jag inte förstår så är det hetsen om att "HAN MÅSTE SPELA SENIORHOCKEY NUUUU" så fort någon junior debuterat i allsvenskan eller SHL. Låt grabben, ty han fyller blott 18 och har gjort en hel säsong på juniornivå hittills och ett par korta, om än goda, inhopp i allsvenskans klart bästa lag förra säsongen, ta det lugnt och utvecklas i lugn och ro. Topproll i juniorlaget, träna med A-laget, insupa visdomsord från Liljewall, Blomqvist osv, och så hoppa in vid skador tror jag kommer vara minst lika, om inte än mer, givande för Johansson det kommande året än att brumma iväg. Man ska inte underskatta den sociala delen heller, vad säger att han kommer till ro utanför isen i Uppsala, Ljungby eller Norrköping?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: En sak som lodin har det är magiska handleder o dom går att utveckla de tror jag på o en annan sak är han vet vart målet är o gillar att bryta in o utmana!!!! Skål alla Timrå vänner!!!!🍸🍸🍸🍸😎
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: haha, jag gör det kort och tackar för ditt långa svar. Bockar ödmjukast.👍🌼🍓
Låst ämne