1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578011 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2215598

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Tycker tvärtom, om han inte tar en plats så låt han stanna kvar och bära många minuter i juniorlagen istället. Det finns ingen garant för att han får en stor roll vid en utlåning till HA, och om han är kvar på hemmaplan kan han dessutom utan problem vara med och träna med A-laget, vilket är nog så gott som att åka iväg till typ Troja och eventuellt möjligtvis spela en stor roll, men där det inte kommer finnas särskilt stort tålamod. Är det något jag inte förstår så är det hetsen om att "HAN MÅSTE SPELA SENIORHOCKEY NUUUU" så fort någon junior debuterat i allsvenskan eller SHL. Låt grabben, ty han fyller blott 18 och har gjort en hel säsong på juniornivå hittills och ett par korta, om än goda, inhopp i allsvenskans klart bästa lag förra säsongen, ta det lugnt och utvecklas i lugn och ro. Topproll i juniorlaget, träna med A-laget, insupa visdomsord från Liljewall, Blomqvist osv, och så hoppa in vid skador tror jag kommer vara minst lika, om inte än mer, givande för Johansson det kommande året än att brumma iväg. Man ska inte underskatta den sociala delen heller, vad säger att han kommer till ro utanför isen i Uppsala, Ljungby eller Norrköping?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Icingpucken: jo och så lär det nog bli också, med tanke på att han är så pass ung. Skall väl gå färdigt skolan med etc.
För egen del tycker jag också man bör skynda långsamt, men tyvärr är det rätt mycket hets bland unga spelare idag är känslan.

Lär väl dock bli mellan J20 och A-laget OM han inte tar plats. Kanske får vi se en ny, Lander, Hållander eller Pääjärvi denna säsong som verkligen tar plats. 😊👍
Låst ämne